ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 11. januar: Pronašli ste unutrašnji mir i dobro se osećate!

Rakovima cvetaju ruže na polju ljubavi, Bikove očekuje napredovanje u poslu, Vodolije će imati manje zudravstvene probleme

Zanimljivosti
10:22h Autor:

OVAN

Očekuje vas prilika za promenu radnog mesta na bolje. Pred vama je jako povoljan period za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

BIK

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom možete da očekujete da ćete uskoro uspeti da dođete do proširenja posla. Niste spremni za novu vezu iako postoji osoba koja se trudi da vam se približi. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Finansijska situacija vam je generalno dobro prikazana i možete da očekujete stabilnost kao i pozitivne promene. Nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Osetljiv urogenitalni trakt.

RAK

Možete da očekujete pozitivne okolnosti kao i priliku da ostvarite poslovno napredovanje u narednom periodu. Ukoliko imate partnera, sa njim vas očekuje lep dan u kojem ćete razmenjivati nežnosti. Zdravlje je dobro.

LAV

Očekuje vas prilika da sklopite posao koji će na duže staze moći da vam donosi jako dobru zaradu. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vam vaš partner pokazati svoja iskrena osećanja. Sledi vam rešenje nekog problema.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti manje probleme koji su nastali na vašem polju posla u prethodnom periodu. Ako ste slobodni, pred vama je jako povoljna faza u kojoj je moguć početak veze. Proveravajte krvni pritisak.

VAGA

Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike i iz tog razloga najvažnije poslovne tajne zadržavate samo za sebe. Moguće je da vam partner pokazuje otuđenost. Povećajte unos tečnosti, vode, čajeva i supica.

ŠKORPIJA

Preopterećeni ste velikim brojem obaveza, a oko vas nema dovoljno ljudi spremnih da pomognu. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i veoma ozbiljno razmišljate o prekidu veze. Povećajte unos vitamina.

STRELAC

Izbegavajte pokretanje novog posla, kao i bilo kakve rizične situacije. Pred vama je povoljna faza samo za mirovanje. Imate utisak da voljena osoba ne pokazuje dovoljno emocija ka vama. Podložni ste virusnim infekcijama.

JARAC

Možete da očekujete da će vam vaša intuicija reći prave odgovore na pitanja koja budete poželeli da postavite. Emotivna situacija nije dobra i vi ste svesni da ste pogrešili. Nikada nije kasno da ispravite sve. Moguć je stomačni virus.

VODOLIJA

Potrudite se da pokažete inicijativu na polju posla. Vreme je da preuzmete veći nivo odgovornosti na sebe. Moguće je da voljena osoba pokazuje nepoverenje i da zbog toga imate sukobe. Bolovi u grlu.

RIBE

Na polju finansija je situacija promenljiva danas ali već sutra bi stanje moglo veoma značajno da se popravi. Očekuju vas ozbiljne promene kada je u pitanju polje emocija. Susret sa novom osobom sledi. Izbegavajte masnu hranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs