Astrologija

Koju lekciju će Škorpija naučiti do kraja 2019. godine: Astrolozi sigurni u ovo!

Velike stvari ih čekaju u 2020. godini

Zanimljivosti 26.12.2019. - 09:50h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Škorpija gotovo uvek pokušava da sakrije tugu tako što posećuje svaku žurku i što pristustvuje svakoj mogućoj zabavi. Ako predstavnici ovog znaka veruju da mogu zaboraviti ljubav koja im je slomila srce, grdno se varaju - jer tako nešto je nemoguće. 

 

Za zaceljivanje rana na duši, potrebno je mnogo vremena, a upravo ovu lekciju će Škorpija da nauči do kraja 2019. godine. Shvatite da bol ne možete umiriti za samo nekoliko dana

 

Škorpijama je obično potrebno mnogo vremena da se oporave. Ovi predstavnici zodijaka mogu da nose svoj bol mesecima i godinama. Iz tog razloga, Škorpije se smatraju jednim od najosvetoljubljivih predstavnika zodijaka. 

 

Bez obzira što imaju jaku želju za osvetom, kada dođe do realizacije osvete, razum prevlada.

 

Naravno, Škorpije ne mogu zaboraviti ono loše koje im je nanela najmilija osoba, jer oni ne shvataju pojam opraštanja izdajstva. 

 

Škropija će odmah, lako odbaciti voljenu osobu ako je uhvati u izdaji, ali niko neće znati koliko je teško i koliko pati jedna Škorpija.

 

Ali ne očajavajte: astrolozi predviđaju novu veliku ljubav i to uoči 2020. godine!

 

Šta da radite na kraju 2019. godine?

 

Najvažnije da stvari i fotografije koje vas podsećaju na bivšu ljubav izbrišete i izbacite iz stana. Takođe je bitno izbaciti nepotrebne stvari iz stana. To će u Novoj godini doneti mir i prijatan život bez tužnih misli.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...