On je sin predsednika Argentine, ali u slobodno vreme svojim ponašanjem šokira ljude: Čime se bavi Estanisalo? (FOTO)

Neki sasvim novi klinci su došli i ne boje se ničega

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Profimedia

Estanisalo Fernandez, sin argentinskog predsednika, ima 24 godine i studira grafički dizajn i ilustraciju, radi za osiguravajuće društvo i živi sa svojom devojkom u stanu u Buenos Airesu.

 

Međutim, on nije poznat kao sin predsednika, već mu popularnost raste zahvaljujući imidžu njegovog alterega Dyhzy i kospleju.


Roditelji rekli da je čudovište, pa ga odbacili po rođenju: Danas je on najsrećniji čovek na svetu! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡ D Y H Z Y ⚡ (@dyhzy) on

 

Na dan inauguracije predsednika, Estanislao je, sa maramom u bojama duge u džepu odela, sedio u prvim redovima Doma poslanika argentinskog parlamenta.

 

Estanislao je poznat i kao "drag queen" i "cosplayer" (predstavljanje specifičnih likova) Dyhzy na društvenim mrežama.

 

U intervjuu Franku Torciju, novinaru argentinskog radio-programa "Ne može se živeti od ljubavi", rekao je da je uvek ležerno prihvatao svoju seksualnost, iako su mu se u školi rugali.

 

Sa 72 godine rodila svoje prvo dete: Godinu dana kasnije, situacija nije baš toliko dobra! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡ D Y H Z Y ⚡ (@dyhzy) on

 

"Uvek sam bio jako ženstveni dečak i nazivali su me svakakvim imenima. Debate povodom istopolnih brakova počele su 2010. godine, kada je od 30 ljudi samo četvoro ili petoro izrazilo podršku. Ostali su govorili da je to neprirodno i sve u tom stilu, seća se on," prenosi Sputnik.

 

Te godine je odlučio da promeni školu i roditelji su ga podržali u tome.

 

Estanislao je još od 2008. godine znao da su društvene mreže njegov istinski poziv. Počeo je od Fotologa. Kada je reč o Tviteru, on je bio jedan od prvih u Argentini koji je počeo da ga koristi. Isto to se odnosi na društvenu mrežu Tambler, gde je imao oko 50.000 pratilaca.

 

Zarađuje bogatstvo, a ima samo 17 godina: Evo kako je uspeo! (FOTO, VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡ D Y H Z Y ⚡ (@dyhzy) on

 

Sada aktivno koristi Instagram i ima više od 40.000 pratilaca. Bez obzira na to što je influenser, prema njegovim rečima, on je "običan čovek, kao i bilo ko drugi".

 

"Treba da plaćam kiriju i imam dugove," rekao je on.

 

On je također istakao da je u vezi sa svojom devojkom Natalijom već tri godine i da žive zajedno godinu dana. Ona je fotograf, tatoo majstor i šminker i upravo je ona glavna ljubav u njegovom životu.

 

"To je moja prva duga veza. Moji roditelji je obožavaju", rekao je Estanislao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡ D Y H Z Y ⚡ (@dyhzy) on

 

Za Estanislaoa biti "drag queen" ne znači samo oblačiti se kao žena ili stvarati ženski imidž, već i izražavati se kao umetnik. U jednom od intervjua Estanislao je objasnio da je "drag umetnost, koja ima svoje početke u pozorištu".

 

Reč "drag" se pojavila u doba Šekspira, kada ženama nije bilo dozvoljeno da glume u pozorištu i muškarci su igrali ženske uloge.

 

"Odatle je i izraz "drag" - obučen kao devojka (dressed as a girl)", pojasnio je on.

 

Priča Dyhzy je počela sredinom 2015. godine, kada je Estanislaoa pozvala njegova prijateljica fotograf, jer su joj bili potrebni muški i ženski modeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡ D Y H Z Y ⚡ (@dyhzy) on

 

"Ime Dyhzy se pojavilo slučajno, dok sam čelom lupao u tastaturu kompjutera, jer nisam mogao da smislim nadimak sa kojim bih igrao online videoigru. Kada sam počeo da budem drag queen, htio sam da promenim ime i da budem, na primer Viper, Mamba, Šiva i tako dalje. Ali izgleda da sam osuđen na Dyhzy", priča on kroz smeh.

 

Laki Dajmon Rič izgleda kao lik iz horor filma: Ovo je priča čoveka sa najviše tetovaža na svetu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...