Srbije nema na listi

Najprivlačniji muškarci žive u ovim zemljama!

Muškarci iz Sidneja važe za šarmantne, duhovite, inteligente, pametne i jake muškarce, a ono što verovatno osvaja sve žene jeste njihov seksi akcenat

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Ekipa sajta Traveler’s Digest sastavila je listu od 10 gradova u kojima ćete videti najprivlačnije muškarce.

 

1. Stokholm (Švedska)

 

Postoje stereotipi da su u pitanju emotivno distancirani muškarci, ali estetski gledano, ne mogu se poreći njihovi nordijski atributi i izuzetna visina. Prosečan muškarac u Stokholmu je uvek besprekorno obučen i hedonista, koji uživa u hrani, modi i nacionalnoj kulturi.

 

2. Njujork (SAD)

 

Neki kažu da je ovo jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu, kome upravo multikulturalizam omogućava dužu listu atraktivnih muškaraca.

 

3. Amsterdam (Holandija)

 

Oni su viši od prosečnih Evropljana, sofisticirano obučeni i pravi džentlmeni. Veoma su ljubazni i komunikativni.

 

4. Lisabon (Portugal)

 

Oni pretenduju da budu svestrani, dobro obrazovani i velike patriote. Uglavnom su visoki, sportski građeni i harizmatični, a često su iznenađeni razumevanjem svoje kulture i nasleđa drugih naroda. Veoma cene ljude koji vole da improvizuju i da zavode.

 

Kada bi žene znale o čemu muškarci misle dok vode ljubav, manje bi se nervirale: Još jedan dokaz da smo 2 različita sveta!

foto: Shutterstock

5. Buenos Aires (Argentina)

 

Argentinke spadaju u najlepše žene sveta, ali ni muškarci ne zaostaju. Oni su seksi, senzualni, umeju da igraju tango, a uz to su ljubitelji sporta i obrazovani.

 

6. Sidnej (Australija)

 

Muškarci iz Sidneja važe za šarmantne, duhovite, inteligente, pametne i jake muškarce, a ono što verovatno osvaja sve žene jeste njihov seksi akcenat.

 

7. Madrid (Španija)

 

Poznati su i kao latino ljubavnici, zato što su pametni, seksi i romantični. Ako tome pridodamo neizostavan moderan i sofisticirani šarm, onda vam je jasno zašto se nalaze na listi najatraktivnijih muškaraca na svetu.

 

Dr Branimir Nestorović: Zašto su današnji muškarci sve manje baš to - muškarci!

foto: Shutterstock

8. Berlin (Nemačka)


Jedan od kulturno najrazličitijih gradova u Evropi. U ovom gradu, muškarci pretenduju da budu intelektualci sa čvrstom željom za znanjem i avantustističkim duhom. Uživaju da zabavljaju žene prijatnom konverzacijom. Nemci su inače poznati po inteligenciji, originalnosti i dobrom izgledu.

 

9. Milano (Italija)

 

Jedan od najmodernijih gradova na svetu, gde se najviše prati moda ima najimpresivnije muškarce, koji su poznati po zlatnom tenu i neobuzdanoj želji za flertovanjem.

 

10. Tel Aviv (Izrael)

 

Budući da se nalazi u neposrednoj blizini Mediteranskog mora, ovo mesto ima važnu savremenu kulturnu scenu i postao je pravi svetski trend. Bilo da su na plaži u toku dana ili u noćnim izlascima, muškarci iz Tel Aviva plene i zrače svojim šarmom i lepotom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...