Zodijak

Ženski horoskop za decembar: Mesec velikih promena!

Pridržavajte se saveta astrologa kako biste izašli na pravi put i pozitivne dočekale Novu godinu.

Zanimljivosti
10:31h Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

 

Ženama rođenim u znaku Ovna astrolozi predviđaju promene na polju ljubavi. Povećana energija pomoći će predstavnicama ovog znaka da steknu poverenje u sebe, postanu uspešne i popularne. U decembru ćete upoznati veoma atraktivnog muškarca. U novu godinu ćete ući sa osećajem tobline u srcu, a bićete okruženi prijateljima, porodicom i novom ljubavi. Desiće se i novi i neočekivani susreti sa ljudima, koji će vam veoma prijati.

 

Bik

 

Decembar je mesec kada biste trebale da se posvetite sebi: odete kod kozmetičarke, na manikir, pedikir, kod frizera, te da obnovite gardarober. Bolje je da 2019. godinu završite u najpozitivnijem raspoloženju, kako biste bili srećni u novoj godini. Decembar je pravo vreme za promenu posla, za traženje novih hobija, poznanstava. Astrolozi savetuju da se borite sa ljubomorom i budete malo skromniji, posebno u komunikaciji sa drugim ljudima.

 

Blizanci

 

Poznato vam je da negativna energija izaziva razne bolesti i tegobe. Pravovremeni odmor u decembru će pomoći Blizancima da reše probleme sa raspoloženjem i podignu nivo energije. Na radnom mestu vredi pokazati više aktivnosti, češće pokazati svoje snage i kreativnost. To će dovesti do napredovanja u karijeri. Decembar je povoljan mesec za ljubavne veze i provod sa porodicom.

 

Rak

 

U decembru će zvezde i planete pomoći predstavnicima ovog znaka da brže ispune svoje snove. Rakovi će postati veoma uspešne žene, posebno na polju ljubavi, tako da će prevazići usamljenost. Na poslu je bolje da preuzmete jednostavnije zadatke i da nikome ne pričate o svojim ambicijama i planovima za budućnost.

 

Lav

 

Lavice će početkom decembra biti u priličnoj žurbi, i to u svim životnim sferama. Druga polovina meseca će doneti stabilnost, ali i konflikte koje treba izbegavati. Najbolje je da se Lavice usredsrede na finansije: kupe poklone za Novu godinu, obnove garderobu, obave važne planove..

 

Devica

 

Ljubav će u decembru postati najvažnija za Device koje traže vezu. Druga po važnosti za njih je sfera novca i posla. Morate pokušati da mirno reagujete na kritike i donosite preuranjene odluke. Na kraju meseca morate da izdvojite vreme za porodicu i voljene osobe.

 

Vaga

 

Vaga uvek teži da vreme provede sa porodicom. Posetite roditelje, prijatelje. Zajednička porodična putovanja i aktivnosti dobro će uticati na raspoloženje. Vaga mora da se fokusira na svoje zdravlje. Morate se više kretati i udisati svež vazduh.

 

Škorpija

 

Škropijama su ovaj mesec finansije na prvom mestu. U drugoj polovini meseca, Škorpije mogu očekivati dobitak. Fokusirajte se na pripreme za Novu godinu.  Astrolozi preporučuju da stvari ne ostavljate za kasnije, da ne odustajete od posla. Aktivnost će vam doneti novac, ali i ukloniti loše misli.

 

Strelac

 

Žene rođene u znaku Strelca u decembru će uraditi sve kako bi stekle naklonost muškarca. Decembar će biti mesec velikih ljubavnih pobeda i sudbonosnih susreta. Ako se Strelac može okružiti optimističnim ljudima i prilagoditi se pozitivnom talasu, onda će im se sreća nasmešiti i na poslu.

 

Jarac

 

Svaki znak ima svoje poroke i slabosti. Početkom decembra, Jarčevi će pokazati svoje nedostatke, koji mogu  negativno uticati na posao. Nema potrebe da vas vređaju ljudi oko vas i vaš voljeni čovek. Astrolozi takođe preporučuju ograničavanje troškova početkom meseca. Čak i u pripremi za novogodišnje praznike, novac morate trošiti opreznije. Prijatelji i rodbina pomoći će vam donesete pozitivne promene u život. 

 

Vodolija

 

Vodolija ima užasne navike kojih se mora osloboditi u decembru. Sve probleme koji joj se dese u decembru, mora prihvatiti mirno. Vodolija se mora setiti da svi imaju uspone i padove. Astrolozi savetuju da ne zaborave da uspeh takođe može da nanese štetu.

 

Ribe

 

Decembar je idealno vreme za fizičke i intelektualne aktivnosti. Na poslu i u ljubavi za Ribe neće biti prepreke. Moći ćete da ostvarite svoje snove, da upoznaju prijatnog čoveka, postignu sklad u vezi, reše složene poslovne probleme.  Glavna stvar je da nikad ne popuste pred poteškoćama.

 

 

Savet za sve znakove je da se u decembru reše nepotrebnih stvari. Takođe je dobro da prekinete komunikaciju sa negativnim ljudima. 

 

Decembar je mesec kada morada svoj dom učiniti pozitivnijim, kako biste dobili snagu za novu godinu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs