Iz muškog ugla

Ako žena želi da dobije sve što poželi od muškarca: Evo kako da se ponaša!

Pravi savet je ispred vas, a na vama je da li ćete nas poslušati

Zanimljivosti
Autor:
Ako žena želi da dobije sve što poželi od muškarca: Evo kako da se ponaša!
Foto: Shutterstock

"Inspirišem ga, on me koristi kao otirač".

"Od mene želi samo seks".

"Muž ne mari za mene, ne daje mi poklone, pažnju..."

"Navikla sam da budem sama."

"Muž me ne ceni."

Da li vam je neka od ovih izjava bliska? Sada će vam sve postati jasno. Hajde da počnemo...

"Idealna žena je kraljica u društvu, domaćica u kući, kurva u krevetu"- Ovakvi citati kruže internetom. Možda izgledaju smešno, ali u sebi nose i dozu ozbiljnosti. Glavno je što ih ljudi dele po društvenim mrežama.

Šta nam to govori?

O ženskim stanjima:

Svaka žena ima četiri stanja. Čak i ako koriti samo jedno, to ne znači da su ostala tri zanemarena.

Počećemo od prvog stanja, koje sada dobija na značenju kod žena. Ovo stanje je stanje kraljice. Nezavisna, samoodrživa, negovana, samouverena, ponosna. Rast karijere, posao cveta, ostvarena u društvu. Ona zna kako da se predstavi u društvu, gledaju je sa divljenjem. Ona je pametna, direktna. U njoj energija buja. Njen stav poručuje: ja sam broj jedan, čekam da čovek investira u mene (da ga osvoji, da se brine itd.)

Drugo stanje "po popularnosti" kod žena je domaćica. Ovo je majčinska energija. Energija darivanja. Vrlo se dobro manifestuje tokom rođenja deteta. Takva žena kuva, čisti, zna kako da sluša. Veoma je mirna, prijatna.

Treće stanje je devojčice. Energija primanja. Vesela je i slaba. Dobija pažnju, jednostavno zato što želi (za razliku od kraljice, koja sve postiže sama). Takvima će uvek neko pomoći, zaštiti ih, pobrinuti se za njih. One su večiti sanjari.

Četvrto stanje je ljubavnica. Davanje, strast, seksualnost... Uz pomoć seksa, žena prenosi snažnu energiju na muškarca, ispunjavajući ga snagom. Lako privlači muškarce.

A sada da pređemo na najvažniju stvar: Neravnoteža energije

1. Šta se dešava ako žena ima razvijeniju energiju kraljice?

Niko ne voli kraljicu, jer je hladna. Veruej da je većina muškaraca slaba i nedostojna.

2. Ako prevlada energija domačice, šta onda?

Žena je veoma brižna. Čovek se oseća udobno pored nje. Ponekad se dešava da je koristi kao otirač, jer muškarac se nikad ne divi domaćici. Divljenje dobija kraljica, ljubavnica i devojčica, ali nikad domaćica.

3. Ako dominira energija devojčice, šta onda?

S jedne strane čovek voli da se oseti korisno, pomaže joj, ugađa. Nadahnut je time što je toliko potreban. Ali vremenom mu dosađuje. Postaje mu teret da o nekome toliko brine.

4. Glavna je energija ljubavnice

To su žene iz kategorije: "Imam seks da bih zadovoljila muškarca". Da, muškarci je žele. Da, one ih osvajaju, ali do određene tačke. Međutim, muškarac ne želi da se veže sa ovom ženom. Takva žena nikad neće zadržati muškarca pored sebe.

Šta uraditi?

Prava ženstvenost je sposobnost kontrole ova četiri stanja. Održavajte ravnotežu između četiri države. Dve primaju energiju, a dve daju energiju. Kada čovek dolazi sa posla gladan, zanima ga samo hrana. Ovde se uključuje domaćica (nahranite ga).

Ljubavnika može privući, ali ne može i zadržati bez ove ostale tri energije.

Kraljičino stanje je stanje samozadovoljstva, ljubavi prema sebi i svom telu (ljubav prema drugima počinje sa ljubavlju prema sebi).

Ako vas vaš muškarac ne ceni, neka se uključi kraljica. Pazite na sebe: svoje telo, hobije, razvoj veština... I budno prati šta se dešava oko tebe.

Zaključak:

Postoje četiri stanja žene

Kraljica (primanje energije)

Domaćica (davanje)

Devojčica (primanje energije)

Ljubavnica (davanje energije).

Većina žena je isključila jednu ili više energija. Ili jednostavno prelaze iz jednog stanja u drugo tokom života.

Ključ prave ženstvenosti je ravnoteža ova četiri stanja. Budite fleksibilne i u zavisnosti od situacije prelazite iz jednog stanja u drugo. Ako želite da budete voljene i da volite, balansirajte ovim stanjima. U tome je tajna.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs