Astrologija

Dnevni horoskop za 8. oktobar: Jedna radost odagna stotinu briga!

Jarac ima poslovne dileme, Ribe nisu zadovoljne, Blizanci imaju promenljive finansije, Strelac ima novo poznanstvo

Zanimljivosti 07.10.2019. - 09:22h Autor: Kurir

OVAN

 

Imate utisak da ćete na polju posla veoma lako rešiti neke probleme koji su vam iskrsli u prethodnom periodu. Nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu i među vama se stvaraju konflikti. Unosite više tečnosti.

 

BIK

 

Nije povoljan dan za nove poslovne odluke. Moguće je da ćete imati potrebu da se neko vreme primirite. Dopada vam se osoba koja deluje misteriozno i na neki način tiho i povučeno na polju ljubavi. Problemi sa plućima.

 

BLIZANCI

 

Finansijska situacija vam je sada promenljiva i to vam unosi osećaj nesigurnosti. Neće vam biti lako da rešite sve probleme. Na polju ljubavi vas očekuju neke manje poteškoće. Moguć je manji pad energije.

 

RAK

 

Pred vama je dan tokom kojeg nećete imati previše sreće na polju posla. Moguće je da će vas opterećivati neki manji problemi. Osećate da se postepeno udaljavate od osobe do koje vam je stalo. Potrebno vam je više sna.

 

LAV

 

Vi imate priliku da na poslovnom polju ostvarite sasvim stabilno stanje. Očekuje vas period napretka i prosperiteta. U braku vas očekuju manje trzavice danas. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo. Dobra faza za mršavljenje.

 

DEVICA

 

Trebali biste da se posvetite tome da na poslovnom polju napredujete sada kada za to imate priliku. Imate dosta novih ljubavnih prilika. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni situacijom. Manji problemi sa vidom.

 

VAGA

 

Pomalo ste zabrinuti i čini vam se da vam je poslovno stanje neizvesno. Očekuje vas faza dilema i predomišljanja. Dobro se slažete sa vašim partnerom i ulažete puno kako bi vaš odnos mogao da napreduje. Problemi sa cirkulacijom.

 

ŠKORPIJA

 

Očekuje vas dosta nekih poteškoća kada je u pitanju polje posla. Možete da budete skloni svađama sa saradnicima. Za sada niste spremni za početak neke nove ljubavne veze. Povećajte unos svežeg voća

 

STRELAC

 

Trenutno osećate da možete da držite stvari pod svojom kontrolom i trudite se da date svoj maksimum na ovom polju. Novo poznanstvo vas očekuje. Osoba koja vam se pojavljuje će uneti mnogo sreće. Ukočenost u leđima.

 

JARAC

 

Treba vam više vremena kako biste rešili poslovne dileme. Moraćete da pokažete veću upornost. Moguće je da ste napravili neku grešku u odnosu sa voljenom osobom i da ona nije spremna da vam sve oprosti. Izbegavajte unos alkohola.

 

VODOLIJA

 

Zabrinuti ste za svoje poslovno polje i čini vam se da ćete uskoro imati neočekivane promene. Dopada vam se osoba sa kojom imate nedefinisan, platonski ili prijateljski odnos. Nije vam lako. Potreban vam je odmor.

 

RIBE

 

Niste zadovoljni svojim poslom i planirate da se angažujete oko određenih promena na ovom polju. Ukoliko ste u braku, pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom imati neke probleme. Koža vam je osetljiva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...