drugi vas vide pogrešno

Najveći stereotipi i istine o horoskopskim znacima: Blizanci su dvolični, Škorpije opsesivne!

U nastavku teksta proverite koji astrološki klišeji pogrešno govore o vama

Zanimljivosti
17:04h Autor:
Najveći stereotipi i istine o horoskopskim znacima: Blizanci su dvolični, Škorpije opsesivne!
Foto: Shutterstock

Svaki znak Zodijaka prati opis ličnosti, ali horoskop se vrlo često može isčitati na više načina zbog čega se horoskoskkim znakovima lako "lepe" karakteristike koje nisu tačne.

Ovan je impulsivan

Reč je o vatrenom znaku što ne znači da je previše temperamentan ili da ne može da kontroliše svoj karakter.

"Ovnovi su pokretači Zodijaka, kao što su i prvi rođeni. Često imaju nagle reakcije - ali tako postupaju tek kada ispitaju sve činjenice", kaže astrolog Lisa Stardust i dodaje:

"Oni su zapravo vrlo metodični. Zato nemojte pretpostavljati da nije u stanju da bude dobar partner ili prijatelj zbog onoga što čujete o njihovom znaku.

Bikovi su lenji

Bikove bije glas da su lenji, a zapravo je to daleko od istine.

"Oni neprestano rade na postizanju svojih zacrtanih ciljeva", kaže astrolog i dodaje da uživaju u opuštanju, ali tek kada završe sve obaveze.

Blizanci su nepouzdani i dvolični

S obzirom na to da Blizanci simbolizuju blizance, često ih možemo pogrešno okarakterisati kao dvolične i nepouzdane. Stardust misli da je to pogrešno.

"Imaju tendenciju da druge uveravaju da greše zbog čega izgleda da su dvolični, ali u stvarnosti oni pokušavaju da stvore harmoniju među drugima ", kaže Stardust.

Osim toga, budući da njima vlada Merkur, od svih znakova najbrže reaguju kad neko pokušava da uspostavi s njima komunikaciju, bilo telefonskim putem, bilo putem sms-a ili mejla.

Oni se posebno ističu: Ovi su ubedljivo najinteligentniji horoskopski znakovi!

foto: Profimedia

Rak je plačljiv

Iako nema ničeg lošeg u suzama, Rak ima puno bolju kontrolu nad svojim emocijama nego što stereotipi o njemu govore.

"Njima vlada Mesec, a Rak je najosetljiviji emocionalni znak Zodijaka ( Mesec menja znak svaka dva i po dana)", kaže Stardust ui dodaje:

"Rakovi ipak imaju zid za svoje emocije i ne dozvoljavaju da ih neko tako lako uznemiri. Taj emocionalni oklop kod njih sprečava dublje emocije.

Lavovi vole dramu

Iako nije potpuno netačan, svakako je ovaj kliše o Lavu preterivanje.

"Svi smo čuli glasine da je Lav natprosečno dramatičan. Međutim, oni su jednostavno previše ponosni što se ponekad može zameniti za dramatično reagovanje", kaže astrolog.

Device moraju sve da imaju pod kontrolom

Device vole da se stvari odigraju na određeni način, ali to apsolutno ne znači da nisu u stanju da naprave kompromis. One vole red i sažetu komunikaciju, jer su analitički deo Merkura", kaže Stardust i dodaje:

"Isto tako, posmatraće vas dok ne odgonetnu šta su činjenice, a šta izmišljate. Nemojte odmah pretpostaviti da se ne možete družiti s Devicom, jer one su zaprave iskrene i otvorene za predloge."

Vage su neodlučne

Samo zato što Vage pokušavaju da uravnoteže svoju unitrašnju prirodu, ne znači da su stalno nezadovoljne. Iako na trenutke izgleda da teško ostaju uravnotežene, Vage ravnotežu nalaze u odmeravanju i analiziranju svake situacije", kaže Stardust idodaje da vole slobodu, ali kada uđu u vezu izuzetno su verne.

Ne mogu da nađu zajednički jezik: Ovi horoskopski znakovi se svađaju na svakom koraku!

foto: Shutterstock

Škorpije su opsesivne

Ovaj horoskopski znak posmatra koristeći svoju mišljenje, zasnovano na činjenicama, da prpeozna i razlikuje dobro od lošeg i pogrešnog", kaže Stardust i dodaje:

"Možda im je potrebno duže da shvate šta stvarno u životu žele, ali jednom kad to znaju, napraviće sve da i dobiju što su zamislili.

Strelčevi su zli

Iako je Strelac uglavnom iskren, nemojte pretpostavljati da je zloban i sarkastičan.

"Strelac zaista koristi svoj luk i strelu, ali koristi samo rečima, da pokaže svoju iskrenu narav i nema nikad nameru da povredi druge", kaže Stardust.

Jarčevi su hladni

Bez obzira što se o njima govori, nisu hladni radoholičari bez osećanja.

"Osetljivi su i zabavni jer se mogu probiti kroz emocionalne vode, kao i trčati po zemlji. Jarčevi su slatki i vole skoro sve oko sebe. Naporno rade, ali zato što su pametni i dobri u svom poslu, te odlučni da brzo izvrše bilo koji zadatak. Ako poznajete Jarca koji je previše fokusiran i ne odgovara vam na poslu, možda mu je jednostavno stresan posao. Zaslužili su odmor, jer zaista su vrlo ljubazan znak.

Vodolije su malo šašave

Iako vole avanture, nisu "čudni" kako im lepe etiketu. Često dobiju reputaciju "slobodnih ljubavnika." Oni u stvarnosti ipak najviše vole red i strukturu - a samo umetnički razmišljaju izvan okvira i znaju kakvi su trenutni trendovi", kaže Stardust.

Ako imate ovaj znak među prijateljima provodićete se na najzabavnijim mestima.

Ribe su čudne

Nisu sve Ribe nepouzdane ili nepristupačne.

"Žive pod vodom i materijalni svet vide drugačije od većine, i to zbog kreativnog uma koji imaju", kaže Stardust i dodaje:

"Iako često plivaju dalje od drugih i žive u svom podvodnom svetu, odane su i ne žele uvrediti druge - samo žive u svom svetu", piše Bustle.com.

Definitivno savršen spoj: Ovi horoskopski znakovi se potpuno poklapaju kada je ljubav u pitanju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs