Probajte i vi

Vodič: Kako preživeti Dan zaljubljenih ako ste singl

Nemate partnera, a približava se Dan zaljubljenih. Ne paničite i ne budite snuždeni, jer postoji mnogo načina kako da uživate tokom ovog dana sami
Zanimljivosti
00:36h Autor:
Vodič: Kako preživeti Dan zaljubljenih ako ste singl
Foto: Thinkstock

Postoji nekoliko prilika tokom godine kada je neprijatnije da budete sami nego što je to Dan zaljubljenih, poput venčanja vaše mlađe sestre ili Nove godine. Ali znajte da zapravo niste sami.

Verovali ili ne, tokom ovog perioda u godini, najviše je usamljenih ljudi. Januar je na vrhu liste kada su u pitanju raskidi i razvodi, što je ironično, s obzirom da posle njega sledi dan koji bi trebalo da bude najromantičniji u godini.

Tako da ove godine, u čast svih neverovatnih, fenomenalnih i predivnih žena koje odbijaju da budu prestravljene preteranim izlivima usiljene intimnosti i naduvanim cenama u restoranima, nudimo vam vodič za samce kako biste uživali u vikendu pred nama kojeg će obeležiti Dan zaljubljenih.

Slavite zaštitnika samaca - masku za lice

Kada je Rene Zelveger u Londonu snimala "Dnevnik Bridžet Džons", nije propuštala priliku da svake nedelje ode na tretman lica. Vi ne morate da odete u salon, već možete i kod kuće da se opustite, jer ne postoji bolji trenutak od Dana zaljubljenih da sebi priuštite jedan takav užitak.

Izađite iz svoje sigurne zone

Otputujte negde na izlet i posmatrajte prirodu. Ukoliko ste u mogućnosti, idite u neki spa centar i priuštite sebi opuštanje. Ukoliko pak niste raspoloženi za izlazak iz kuće, spa tretman može biti odlično uživanje i u vaša četiri zida. Najbitnije je da uživate u danu!

Častite se nakitom

Ne mora to da bude skup nakit, kupite neki jeftini komad bižuterije, koji ćete moći da iskombinujete sa garderobom i koji će da osveži vaš stil.

Pružite svom organizmu zdrav užitak

Ukoliko ste zbog posla previše zauzeti, krajem nedelje napravite sebi sok od voća i povrća. Vi ćete uživati u njemu, a organizam će vam biti zahvalan na njemu.

Posetite frizera

Odvažite se - promenite frizuru, dužinu ili boju kose, ili samo priuštite sebi neku hranljivu masku za kosu.

Idite tamo gde su muškarci

Na kraju, što ne biste upoznali nekog specijalnog baš za Dan zaljubljenih? Dogovorite se sa društvom da odete u klub, na bilijar ili u neki kafić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs