ASTRO PROGNOZA

Ovim horoskopskim znacima oktobar donosi velike promene nabolje: Jeste li među njima?

Oktobar će za neke znakova biti obeležen promenama i novim događajima

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Ova 3 horoskopska znaka mogu da očekuju poboljšanja u određenim sferama života. 

 

Blizanci mogu da očekuju niz ekstremnih događaja, ali nikako ne donosite užurbane odluke, dobro razmislite o svemu pre nego što krenete u akciju. Ne brinite i ne paničite jer ćete tokom ovog meseca sve poteškoće brzo prebroditi.

 

Postoji mogućnost da upoznate osobu koja će vam biti velika podrška tokom života i koja će se naći tu kada vam bude najpotrebnije. Krajem meseca vas očekuje period promene i novih početaka. Budite oprezni na putu 25. i 28. avgusta.

 

Evo šta se desilo preživelima sa Titanika: Nakon tragedije, tek je sledila prava borba!

Vage mogu da se nadaju ostvarenji nekih velikih želja i snova. Oktobar je idealan mesec za započinjanje novih poduhvata. Moguće je unapređenje na radnom mestu i veći priliv novca kome se niste nadali. Nakon 20. oktobra smeši vam se susret sa osobom koja će vam jako prijati.

 

Strelčevi će osetiti poboljšanje na polju finansija od 10. oktobra. Ovaj mesec je za strelčeve jako povoljan jer će imati priliku da zarade novac kojem se nisu nadali. Oktobar će za predstavnike ovog znaka biti mesec velikih promena na bolje. Posebno povoljni dani za vas su 28. i 29. oktobar.

 

Da mozak nikad ne stane: 7 trikova uspešnih ljudi uz pomoć kojih će vam svaki posao ići od ruke!

 

(stil.kurir.rs)

 

 

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...