astro prognoze

Dnevni horoskop za 23. jul: Nije vreme za nove odluke

Ovan treba da povede računa o ishrani, Devicu čeka bolja zarada, Škorpija pokreće nove projekte, Ribe vredno rade

Zanimljivosti 22.07.2019. - 09:07h Autor: Kurir

OVAN

 

Preispitujete svoje ambicije i dolazite do zaključka da postoje neke stvari koje treba da menjate u svojim planovima. Moguće je da ste duže vreme bili usmereni na jednu osobu koja nije pokazala interesovanje. Povedite računa o ishrani.

BIK

 

Možete imati neki konflikt povezan sa poslovnim okruženjem. Očekuje vas dosta problema na ovom polju. Potreban vam je bolji pristup u komunikaciji sa voljenom osobom jer imate neke probleme. Poradite na tome da ojačate imunitet.

 

BLIZANCI

 

Ukoliko ste posvećeni svom poslu, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite odlične rezultate. Ostvarićete dobru komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Vaš odnos može da napreduje. Povedite računa o grudnom košu.

 

RAK

 

Sačekajte da se neke stvari slegnu na ovom polju, nije vreme za nove odluke i za brzoplete poteze. Mirna situacija sa emotivnim partnerom vam prija. Sigurni ste u vašu ljubav i dobro se osećate. Povedite računa o stomaku i crevima.

 

Sezona lava je počela: Koji znakovi mogu da joj se raduju, a koji će želeti što pre da zaborave ovaj period!

Dnevni horoskop za 23. jul: 2019
Dnevni horoskop za 23. jul: 2019foto: Shutterstock

LAV

 

Još malo sačekajte pre nego što donesete novu važnu poslovnu odluku. Potrudite se da stvari sagledate iz svih uglova. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo može da se zakomplikuje zbog mešanja. Prolazan kašalj je moguć.

 

DEVICA

 

Ostvarićete značajno poboljšanje vezano za polje zarade. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Želite da budete u vezi sa osobom koja je prema vama pokazala osećanja i dobre namere. Prija vam unos svežih namirnica.

 

VAGA

 

Moguće je da postoji neiskrenost u vašem poslovnom okruženju i da se neke stvari dešavaju iza vaših leđa. Možete da očekujete da ćete se sa voljenom osobom lepo slagati i da ćete praviti dogovore. Potrebno vam je više sati sna.

 

ŠKORPIJA

 

Ukoliko su vam potrebni novi projekti ili promene na ovom polju, uspećete da ih pokrenete danas. Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Povećajte unos magnezijuma.

 

Psiholog Labkovski: Evo šta čoveku daje pravu snagu!

Dnevni horoskop za 23. jul: 2019
Dnevni horoskop za 23. jul: 2019foto: Profimedia

STRELAC

 

Veoma ste uporni i želite da ostvarite poslovno unapređenje. Smatrate da zaslužujete novu priliku da napredujete. Dopada vam se osoba koja je stidljiva i potrebno joj je vremena da se opusti. Problemi sa tahikardijom.

 

JARAC

 

Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla pitanje je samo da li ćete vi želeti da je iskoristite. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja gaji iskrena osećanja prema vama. Razvijajte zdravije navike.

 

VODOLIJA

 

Potrudite se da obaveze završite ou zadatom roku i nemojte da izbegavate svoje odgovornosti. Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Manji pad energije je moguć danas.

 

RIBE

 

Vredno radite i važno vam je da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih ambicija. Dajete sve od sebe. Nemate dileme kada je u pitanju osoba koja vam se dopada. Znate da želite da budete samo sa njom. Menjajte stresan način života.

 

Jul je najvažniji mesec u 2019: On će promeniti sve. Od danas vreme blagostanja počinje!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...