Astro prognoze

Dnevni horoskop za 20. jul: Rakovi, pravo je vreme za novu ljubav!

Ovan mora da se opusti, Devica demoralisana, Škorpija spremna na rizik, Ribe čekaju veće poslovne promene

Zanimljivosti
10:04h Autor:

OVAN

Po pitanju zarade vas očekuju neki problemi, moguće je da ćete imati kašnjenja vezana za novac. Osećate veoma jaku povezanost sa osobom do koje vam je stalo i želite da vaš odnos pređe na viši nivo. Prijalo bi vam opuštanje.

BIK

Da biste se dokazali u poslovnom svetu potrebno je da se bolje organizujete i da poradite na svom imidžu. Ne osećate se dovoljno opušteno pored osobe koja vam se dopada i imate tremu. Moguća je prolazna glavobolja.

BLIZANCI

Sve što vamje važno ćete morati da završite sami jer danas nećete moći da se oslonite na saradnike. Moguće je da ćete novu osobu upoznati sasvim spontano i neočekivano. Povećajte unos magnezijuma.

RAK

Uspeli ste da ostvarite svoje planove i zadovoljni ste. Verujete u sebe i smatrate da možete još da napredujete. Otvaraju vam se mogućnoti za novu vezu. Osećate da ste spremni za novu ljubav. Moguća je manja ukočenost u leđima.

LAV

Period koji vam dolazi može da vam donese puno pozitivnih poslovnih promena i novih mogućnosti. Danas ćete pokazati voljenoj osobi da vam je stalo do nje i da želite da provedete budućnost. Odlično stanje!

DEVICA

Danas se osećate demoralisano i nije vam lako da nađete snage da se posvetite poslu. Veoma ste zadovoljni svakodnevicom koju delite sa voljenom osobom i ne biste ništa menjali. Problemi sa krvnom slikom.

VAGA

Možete da očekujete da ćete danas bez većih komplikacija obaviti sve poslovne i radne zadatke. Dan pred vama će biti ispunjen ljubavlju i nežnošću. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Razmišljate o novom poslu ali niste sigurni da li je pravi momenat za rizik. Bolje je da sačekate još malo. Vodićete važan razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Pokažite da ste spremni na promene. Pazite šta jedete.

STRELAC

Obavezama se posvećujete sa lakoćom i zadovoljni ste svojim poslovnim stanjem. Imate jaku motivaciju. U periodu koji dolazi ćete uspeti da ostvarite bolju komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Glavobolja je moguća.

JARAC

Posle današnjeg dana ćete moći da rezimirate neke stvari na ovom polju. Bićete zadovoljni ishodom obavljenog posla. Razmišljajte više o osećanjima vašeg partnera i uvidećete u čemu grešite. Proverite stanje hormona.

VODOLIJA

Vaša očekivanja možda sada nisu sasvim realna. Potrudite se da sagledate okolnosti iz svih uglova. Ne želite da pokvarite odnos sa voljenom osobom, pa neke istine ili informacije za sada ostavljate po strani. Vrtoglavica.

RIBE

Poslovno okruženje bi moglo da bude protivnički nastrojeno prema vama sada. Dolazi vam vreme za neke promene. Razvijate nove emocije ka novoj osobi i zadovoljni ste jer se u vama budi ljubav. Dobro se osećate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs