Paranormalna iskustva

Par kupio ukletu kuću iz čuvenog horor filma: Ono što se tamo dešava, ne biste poželeli ni najgorem neprijatelju! (FOTO)

Dan danas me preplavi strah kad se toga setim, kaže stručnjak za paranormalno koji je učestvovao u snimanju filma

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Youtube Printscreen / ShaneOfThrones

Film Prizivanje zla (Conjuring) snimljen je 2013. godine, a bazira se na istinitoj priči o porodici Peron, koja je živela u toj kući sedamdesetih godina prošlog veka i poznatih američkih stručnjaka za paranormalno, bračnog para Lorejn i Eda Vorena.

 

Lorejn je nakon smrti supruga Eda učestvovala u snimanju filma kao savetnik, isto kao i na svim nastavcima koji su kasnije snimljeni, što je filmu dalo određeni kredibilitet.

 

Andrea Peron, najstarija od pet Peronovih ćerki koje su živele u kući do 1980. godine, još stoji iza tvrdnje da su s njima u kući živeli zli duhovi. U intervjuu za USA Today, Lorejn Voren govori o vremenu koje je provela u seoskoj kući u Harisvilu, uključujući i seansu koju su izveli.

 

Najukletija kuća Holivuda: 5 decenija od smrti vlasnika dešavaju se neobjašnjive stvari! (VIDEO)

"Stvari koje su se tamo odvijale bile su tako neverovatno zastrašujuće. Dan danas me preplavi strah kad se toga setim", izjavila je Lorejn.

 

"Mislila sam da ću se onesvestiti. Moja majka je počela da govori jezikom koji nije s ovog sveta, glasom koji nije bio njen. Njena stolica je levitirala i bačena je preko sobe", ispričala je Andrea.

 

Što se tiče para koji je nedavno kupio ukletu kuću, kažu da su i sami imali puno čudnih iskustava.

 

Jezivo proročanstvo starca Lavrentija: Crkve će postojati, pravoslavni hrišćani u njih neće smeti!

"Videli smo da se vrata sama otvaraju i zatvaraju, čuli smo da neko hoda po kući, udarce. Teško je ostati sam u kući. Ne osećam ništa zlo, ali u kući se stalno nešto događa", rekao je Kori Hejnzen, koji je zajedno sa suprugom Dženifer kupio kuću.

 

"Celo ovo putovanje bilo je zastrašujuće, iz više razloga osim paranormalnih, ali i uzbudljivo", istakla je Dženifer.

 

Par planira da otvori svoju kuću za turiste i istražitelje paranormalnog kasnije ove godine nakon opsežne obnove. Planiraju da sačuvaju dom kakav je i bio, kao i priču o "Prizivanju zla" koja s njom dolazi.

 

Da li ste vi imali neko paranormalno iskustvo? Podelite sa nama u komentarima!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs