Astro prognoze

Dnevni horoskop za 11. jul: Novo poznanstvo budi jaka osećanja!

Ovan da izbegava poroke, Blizanci donose važnu poslovnu odluku, Lav zabrinut, Ribe čeka uspeh na poslu

Zanimljivosti
09:21h Autor:

OVAN

Niste zadovoljni poslovnom situacijom i pokušavate da nađete način da se malo pokrenete. Pokažite voljenoj osobi svoja iskrena osećanja. Važno je da u svemu sa njom uvek budete otvoreni. Izbegavajte cigarete.

BIK

Dolazi vreme u kojem ćete uspeti da ostvarite poslovni pomak. Konačno ćete biti zadovoljni svojim poslom. Jedno loše iskustvo iz prošlosti vas proganja i kao da ne možete da se otrgnete. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj.

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas doneti važnu odluku na polju posla. Spremni ste da menjate neke stvari u drastičnijem smislu. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo u kojem ćete uživati. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

RAK

Očekuje vas dan u kojem ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne planove i ciljeve. Bićete zadovoljni sobom. Novo poznanstvo vas na neki način budi i podstiče vam prilično jaka osećanja. Psihički ste preopterećeni.

LAV

Osećate se prilično zabrinuto. Moguće je da stvari na ovom polju ne idu onako kako ste želeli i planirali. Budite iskreni prema sebi i potrudite se da prihvatite sva osećanja koja imate. Osetljivi sinusi i sklonost ka prehladi je naglašena.

DEVICA

Obratite pažnju na nove informacije koje pristižu do vas. Vreme je da ozbiljnje shvatite neke promene. Možete da očekujete veoma povoljne okolnosti na ljubavnom planu. Bićete zadovoljni. Mogući problemi sa krvnom slikom.

VAGA

Nije preterano povoljan dan za posao pa izbegavajte bilo kakve veće rizike. Potrudite se da se bavite rutinskim i uobičajenim obavezama. Teško vam je da se pomirite sa partnerovim manama. Izbegavajte preterano naprezanje.

ŠKORPIJA

Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike i čini vam se da postoje neke skrivene radnje iza vaših leđa. Teško vam je da ostvarite stabilnost sa osobom koju volite. Karakterno ste veoma drugačiji. Mogući problemi sa alergijama.

STRELAC

Bićete preopterećeni obavezama pa vam neće biti lako da ispratite taj naporan tempo. Moguće je da imate krizu sa voljenom osobom i da vaš odnos ide u nekom sasvim pogrešnom smeru. Nije povoljan dan za vaše zdravlje.

JARAC

Možete da očekujete srećne okolnosti u kojima ćete profitirati. Polje zarade vam se pozitivno pokreće. Teško vam je da donesete novu odluku na ovom polju. Voljena osoba vam deluje hladno. Malaksalost vas prati.

VODOLIJA

Na polju privatnog posla možete da imate neke prepreke. Potrudite se da budete bolje organizovani. Imate česte rasprave sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete neke komplikacije. Osetljiva bešika.

RIBE

Potrudite se da date sve od sebe na ovom polju. Uspećete da realizujete svoje planove ako budete uporni. Voljena osoba je pokazala svoja najdublja osećanja i potrebe. Osećate se lepo kada ste zajedno. Moguće su respiratorne infekcije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs