Astrologija

Mars je ušao u Blizance: Prema ovim horoskopskim znakovima je neprijateljski postavljen!

Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mesec i po dana. Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Planeta Mars je juče ušla u znak Blizanaca i tako će biti do 15. maja.

 

Mars u astrologiji predstavlja borbenost, poroke i ljutnju, a u ovom znaku se oseća nemirno i traži rešenja problema.

 

Tokom ovog tranzita vaša psihička energija će biti jaka i u potrazi za fizičkim svojstvom. To znači da ćete puno govoriti, nervozno hodati po prostoriji i obavljati nekoliko poslova odjednom. Zbog povećane radne motivacije želećete da obavite previše poslova u kratkom vremenu.

 

Emotivni i empatični sanjari: Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka imaju najsnažniju intuiciju!

foto: Shutterstock

Iako će vam se činiti da spretno žonglirate zadacima, bićete površni i neprecizni. Potrošićete dosta vremena na ispravljanje grešaka, ako ih uopšte uočite. Opuštanje vam neće ići od ruke. Čim ostanete besposleni, nešto će vas gristi iznutra i terati na akciju ili razmišljanje.

 

Potreba za druženjem će biti povećana, a većinu vremena ćete provoditi pokušavajući da nadmudrite nekoga. Jedni ćete drugima pokušavati da dokažate da ste u pravu uz pomoć jeftinih logičkih obmana ili ćete se zapetljati u priču pa ćete se svađati zbog toga.

 

To neće imati težih posledica ako se radi o neformalnom razgovoru, ali ako pregovarate o nečemu važnom, što pre pređite na suštinu i ne skrećite s teme. U suprotnom nećete doći ni do kakvog zaključka ni odluke.

 

Mesečni horoskop za april 2019: Škorpijama će sve ići od ruke!

foto: Profimedia

Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mesec i po dana. Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani.

 

Prolazak Marsa kroz Blizancem povoljan je za sport i rekreaciju. Umereno umaranje pomoći će vam i da lakše zaspite i čvršće spavate.

 

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Device, Strelca i Riba, budite oprezni u sportu, saobraćuju i radu sa strujom. Vama će Mars biti neprijateljski položen, što može dovesti do povreda, zamora mišića i incidenata s materijalnom štetom.

 

April 2019. godine je mesec Žutog Zmaja: Skromni i pouzdani ljudi će napokon dočekati svojih 5 minuta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...