Astro prognoze

Dnevni horoskop za 16. mart: Blizanci pronalaze pravu ljubav!

Ovan da počne da vežba, Bik raspoložen, Rak završava sa problemima na poslu, Škorpiju čeka iznenađenje

Zanimljivosti
10:25h Autor:

OVAN

Okolnosti vam mogu doneti pozitivne preokrete na poslovnom planu posle dužeg vremena nezadovoljstva. Uskoro ćete voljenoj osobi pokazati da ste spremni za početak zajedničkog života. Prijaće vam neki vid rekreacije.

BIK

Iskoristite važne informacije koje dođu do vas tokom današnjeg dana. Važno je da se na poslu postavite na pravi način. Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da želi ljubavnu vezu sa vama. Odlično ste raspoloženi i puni energije!

BLIZANCI

Dajte sebi priliku da se malo odmorite i opustite. Nemojte da se opterećujete obavezama koje mogu da čekaju. Nalazite ljubav pored voljene osobe i srećni ste. Možete da očekujete dobro stanje u braku. Pazite na svoje srce.

RAK

Konačno ćete moći da stavite tačku na poslove koji su vam duže vreme predstavljali kočnicu. Otvoreno pokazujete svoje interesovanje ka simpatiji. Možete da očekujete da će emocije da vam budu uzvraćene. Odično se osećate danas!

Mesečni horoskop za mart 2019: Stižu dugo očekivane promene!

Dnevni horoskop za 16. mart 2019
Dnevni horoskop za 16. mart 2019foto: Profimedia

LAV

Bićete zadovoljni stanjem koje vas očekuje na poslu. Sve ide onako kako ste želeli. Dobar dan je ispred vas. Spremni ste za nova dešavanja. Dosadilo vam je da budete sami, maštate o novoj ljubavi! Mogući su problemi sa zubima.

DEVICA

Nema razloga da preuveličavate probleme koji su vam se pojavili na ovom polju. Posvetite se konkretnom rešavanju. Skloni ste konfliktima sa osobom do koje vam je stalo. Nekada ste preterano ponosni. Nizak pritisak.

VAGA

Sada je pred vama povoljan dan u kojem ne biste trebali da imate poslovne probleme. Možete da očekujete da će voljena osoba da vam pokaže da ume da bude romantična i brižna kada se potrudi. Moguća je glavobolja.

ŠKORPIJA

Očekuje vas povoljna faza za polje posla. Uspećete da rešite veći deo problema koji su vas opterećivali. Moguće je da ćete biti iznenađeni okolnostima u kojima se budete našli tokom ovog perioda. Prijala bi vam meditacija.

Niste ni svesni kolika je moć podznaka: Evo kako otkriva vaš najdublji karakter!

Dnevni horoskop za 16. mart 2019
Dnevni horoskop za 16. mart 2019foto: Shutterstock

STRELAC

Moguće je da u poslovnom okruženju postoje neki problemi kojih niste bili svesni do današnjeg dana. Lako bi moglo da dođe do prekida ljubavnog odnosa u koji ste ušli pre nekog vremena. Mogući su problemi sa stomakom.

JARAC

Izbegavajte veće promene na poslovnom polju tokom današnjeg dana kako ne biste pravili greške... U svom bliskom okruženju vas očekuje poznanstvo sa osobom koja će poželeti ozbiljniju vezu. Problemi sa disajnim putevima.

VODOLIJA

Za finansije vam je nepovoljna situacija pa nemojte da očekujete bitne promene danas. Poradite na svom stavu prema poslu. Pred vama je faza u kojoj se možete pomiriti sa nekom osobom iz prošlosti. Problemi sa štitnom žlezdom.

RIBE

Izbegavajte preterano naprezanje na poslovnom planu. Današnji dan vam je težak i konfuzan. Između vas i voljene osobe su pale neke teške reči, oboje se kajete i nije vam lako da nastavite dalje. Posetite lekara prvom prilikom.

Mesečni horoskop za april 2019: Škorpijama će sve ići od ruke!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs