Neverovatno

Ako budete izgledali kao smeće, i mi ćemo: Mlada šokirala goste spiskom uslova za dolazak na venčanje!

Šta mislite, koliko ljudi će pristati da dođe na njen veliki dan?

Wedding
Autor:
Ako budete izgledali kao smeće, i mi ćemo: Mlada šokirala goste spiskom uslova za dolazak na venčanje!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedna devojka ove godine se udaje na Havajima, gde je pozvala sve one za koje želi da budu prisutni na njenom velikom danu. Iako više nije tako neobično da na venčanjima postoji tačno određen "dres kod", ova devojka je ipak otišla malo predaleko i svojim gostima poslala vrlo specifična uputstva za oblačenje u zavisnosti od njihove težine!

Tako je od žena koje imaju do 73 kilograma tražila da obuku zelene baršunaste blutze i narandžaste pantalone, Barberi šal i, ni manje ni više nego popularne skupocene Louboutin štikle čiji bi crveni đon trebalo, kako mlada kaže, da izazove neverovatan efekat.

Muškarci koji teže do 90 kilograma moraće da obuku ljubičaste čupave jakne, kačkete, bele patike i moraće da nose štapiće koji svetle u mraku.

Žene iznad 73 kilograma mole se da obuku crno od glave do pete, a muškarce iznad 90 kilograma kamuflažni desen sa crnim patikama. Deca će pak, od glave do pete biti obučena u crveno.

Mladenci, obratite pažnju: Ovako treba da izaberete burme za venčanje!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Buduća mlada kaže da je sve to potrebno za nekakav fascinantan video koji će se snimati sa posebnom koreografijom, ali priča tu ne staje.

"Kad s time završimo, moraćete da se presvučete u svečanu odeću. Podsećam vas da se radi o vrlo otmenoj lokaciji i bitno je da izgledamo savršeno. Molim vas, ako vi izgledate kao smeće i mi ćemo izgledati kao smeće. Šalu na stranu, želimo da u odevnu kombinaciju uložite najmanje 1.000 dolara. To uključuje i nakit, modne dodatke, šminku i frizuru. Dame i gospodo, podsećam vas, tema venčanja je "24 karata". Imate godinu i po dana da se pripremite. Nema izgovora! Šaljem vam poljubac", napisala je mlada u podsetniku svojim gostima.

Uz plaćanje puta i smeštaja na Havajima, šta mislite, koliko će mlada imati gostiju na svom venčanju?

Nora uskoro puni 101 godinu, i sprema venčanje: Moram da se udam dok još nije kasno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs