Dirljivo

Fotografija sa venčanja obišla ceo svet: Zašto je priča ovog para oduševila milione! (FOTO)

Njihova ljubavna priča počela je dve godine ranije, dok ljubav i njihova tanana osećanja svakim danom sve više rastu
Wedding
19:18h Autor:
Fotografija sa venčanja obišla ceo svet: Zašto je priča ovog para oduševila milione! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Daily News

Američki marinac Kaleb Irvud i njegova, sada već supruga, Megi izgovorili su sudbonosno Da u subotu, a njihove fotografije koje su nastale pre same ceremonije postale su hit na internetu!

Razlog za to jeste njihova ljubav kakva se danas jako retko viđa i situacija koja je očarala fotografa. Naime, njih dvoje su se, držeći se za ruke i sklopljenih očiju, molili u sebi za zajedničku sreću i zahvaljivali Bogu što im je podario jedno drugo i po jednu novu porodicu!

"Činili smo svoj prvi korak ka zajedničkom životu i nismo želeli da ništa prođe mimo Božje volje", kaže Kaleb za Today.com, koji je zahvalan Bogu što mu je podario tako divnu ženu, a najveća želja mu je njeno zdravlje.

Želela je unikatnu haljinu: Mlada rukom prišila 22.000 guščjih pera na venčanicu! (FOTO)

Kako se, prema starom običaju, ne bi videli pre samog čina venčanja, držali su rastojanje jedno od drugog, ali nisu mogli da se bar ne uhvate za ruke, jer su oboje drhtali i morali su da budu jedno drugom podrška.

Foto: Youtube printscreen / Daily News
Foto: Youtube printscreen / Daily News

"Kada sam prihvatila njegovu ruku, primetila sam da se jako trese, bio je zaista nervozan. Bilo mi je drago što se udajem za čoveka koji se prema religiji odnosi isto kao i ja", otkrila je Megi.

Da li je u pitanju njihova mladost (Megi ima 22. godine, a Kaleb 21.) ili moćna kombinacija snažne ljubavi i vere, ne znamo, ali jedno je sigurno - ovako nešto ne viđa se baš svaki dan!

"Fotografisao sam mnoge mladence, ali ovo je jedna od najlepših stvari koju sam ikada video radeći kao fotograf", istakao je Dvejn Šmit, autor prelepih snimaka.

Njihova ljubavna priča počela je dve godine ranije, dok ljubav i njihova tanana osećanja svakim danom sve više rastu.

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

Nijedno od njih nije ni pomislilo da će fotografije sa njihovog venčanja obići svet i oduševiti milione ljudi, ali ovo i ne treba da čudi, budući da su iskrena ljubav, strahopoštovanje prema Bogu i jaka verska ubeđenja u današnje vreme sve ređa pojava.

Foto: Youtube printscreen / Daily News
Foto: Youtube printscreen / Daily News

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs