Najoriginalnija osveta ikada

Prevareni muž dao oglas: Venčanica u veličini bludnice, garantuje vam dve godine braka pre raspada!

Uskoro stupate u brak? Ne planirate da budete verna supruga? Želite da spavate sa jednim od najboljih drugara vašeg muža? Ovo je prava venčanica za vas, glasio je početak oglasa
Wedding
16:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Prevareni misteriozni muž po imenu Den iz Sidneja osmislio je originalan plan kako da se osveti svojoj nevernoj suprugi. Naime, postavio je fotografije njene venčanice na onlajn oglas.

 

Reč je pufnastoj beloj top haljini, ali ono čime je začinio celu osvetu svakako je oglas.

 

gumtree.com.au
gumtree.com.au

"Uskoro stupate u brak? Ne planirate da budete verna supruga? Želite da spavate sa jednim od najboljih drugara vašeg muža? Ovo je prava venčanica za vas", glasio je početak oglasa.

 

Ostatak teksta posvetio je sarkastičnom modnom opisu haljine njegove izabranice, piše Mamamia.

 

gumtree.com.au
gumtree.com.au

"Ova divna, tilom obavijena haljina u boji slonovače dokazano proizvodi neverne, prevarantske i izdajničke "srodne duše". Ova haljina u veličini bludnice izazvaće zavist prisutnih tokom poziranja tog lažnog dana venčanja. Kao ekstra bonus, ova venčanica vam daje legalno "pravo" na polovinu imovine vašeg navodnog muža. Garantuje vam dve godine normalnog braka pre krajnjeg raspada vašeg odnosa zbog vanbračnog promiskuiteta. Haljina je u boljem stanju nego vaš brak - ne tražim puno. Dajte ponudu!"

 

Od trenutka kada je misteriozni suprug postavio oglas, mnogi su ga podržali i čak su mu stigli brojni pozivi za sastanak.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...