Samo recite DA

Najromantičnija mesta za prosidbu

Momenat kada gospodin pravi klekne na jedno koleno spada među najintimnija i najlepša iskustva u životu. Još ako se nađete na nekom čarobnom mestu, vaš život će zaista izgledati kao bajka
Wedding
15:14h
Najromantičnija mesta za prosidbu

Znamo da vam je kada ste zaljubljeni potpuno nebitno gde se nalazite, jer od svih ljudi i mesta na svetu postojite samo vas dvoje. Ali, neka mesta su jednostavno takva da će svojom magijom pojačati emocije, probuditi romantiku i onima koje je preziru, i dati vašoj ljubavi novu dimenziju. Prosidba je intiman trenutak, a ukoliko ste srećnica, vaš dragi će vas odvesti možda na neko od ovih mesta.

Ajfelov toranj u Parizu

Ima li romantičnijeg grada od Pariza? Na vrhu tornja, sa kog se vidi čitav grad, nemoguće je ne osetiti blagu vrtoglavicu i uzbuđenje. Francusko vino, arhitektura, jezik ljubavi, Sena, da li zaista možete da zamislite nešto lepše od toga? Da, ukoliko ste sa osobom koju volite i koja vas voli, a baš tu na tornju odluči da vam postavi pitanje koje će vam promeniti živote zauvek.

Venecija

Ukoliko ste ljubitelj romantičnih filmskih klasika, Venecija je destinacija koju ne smete zaobići. Bogata istorija, umetnost i gondole prosto pozivaju ljubavnike na zaklinjanje na večnu odanost. Prosidba dok se vozite gondolom je originalna, samo pazite da od silnog ushićenja vaš dragi ili vi ne zavšite u vodi. Čak iako ste to desi, nemili događaj ćete lako zaboraviti i slatko se ismejati, jer liči na scene iz najpoznatijih romantičnih komedija.

Fontana di Trevi u Rimu

Jedna od najlepših fontana na svetu, kojom dominira skluptura Neptuna, moćnog vladara mora, predstavlja srce Rima. Nakon šetnje Koloseumom, Pantenonom i ostalim bogatim istorijskim mestima, predah napravite baš pored ove fontane. Moćna i neponovljiva, predstavlja idealno mesto na kom ćete ushićeno primiti prsten na levoj ruci i doživeti vaš praznik u Rimu.

Nijagarini vodopadi u Ontariju

Ima nešto u samom prizoru vodopada, njihovoj silini, veličini i raskošnoj lepoti. Egzotični i neustrašivi, vodopadi su definitivno romantični, posebno kada se nađete na mestu na kom prođe 168.000 metara kubnih vode u minuti. Ukoliko je vaš dragi ljubitelj prirode, velike su šanse da je ovo njegovo idealno mesto za prosidbu.

Londosko oko u Londonu

Na visini od 135 metara, provozajte se i doživite prestonicu Ujedinjenog Kraljevstva na malo drugačiji način. Dok pogledom istražujete znamenitosti, poput Big Bena ili Bakingemske palate, iznenadite vi njega prosidbom. Po verovanjima Britanaca i Iraca, svake presupne godine, tačnije svakog 29. februara, na ženi je da ponudi ruku odabranom muškarcu. Naravno, ne morate da čekate baš taj datum, već iskoristite istoriju kada vama odgovara i napravite moderan korak, inspirisan tradicijom.

Plaža Maja na Tajlandu

Raj na zemlji nalazi se na mestu na kom je pesak pudersto bele boje, a obale zapljuskuju najtirkizniji talasi. Spoj luksuza i divlje prirode nalazi se na Tajlandu, a među mnoštvom romantičnih uvala i plaža nalazi se i ona koja je ekranizovana u filmu Plaža iz 2000. godine. Reči su suvišne, jer sve lepote ovog dela Tajlanda možete pogledati u filmu, u kom je glavna uloga pripala Leonardu Di Kapriju (Leonardo Di Caprio)

Palata Monako u Monaku

Sinonim za glamur i prestiž, kneževina Monako je mesto na kom se susreće istorija sa svetskim džet setom i modernom umetnošću. Jahte iz snova, tirkizna voda, najukusniji šampanjac i neverovatna priroda, samo su delić lepote Monaka. Ukoliko ste moderan, trendi par, koji uživa u luksuzu, ovo je destinacija koja može poslužiti i za medeni mesec, ali prethodno za mesto na kom ćete čuti 8 slatkih reči: da li hoćeš da se udaš za mene?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs