Birajte bez panike

Udajete se a još niste izabrale venčanicu? Opustite se, pogledajte 20 novih predloga (FOTO)

Čipka, saten, krinoline, korseti ili obična bela haljinica za plažu, tu su samo da istaknu vašu lepotu a ne da gospodare vašim venčanjem
Wedding
15:14h Autor:
Udajete se a još niste izabrale venčanicu? Opustite se, pogledajte 20 novih predloga (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 19 Foto: Reuters

Uskršnji post se završio i sezona prolećnih venčanja je pred nama. Ukoliko ste prolećna mlada, a još niste uspele da pronađete svršenu belu haljinu, pogledajte 20 najsvežijih predloga sa nedavno završenih Nedelja mode u Torontu, Riju, Šangaju i Bagdadu.

Čipka

, koja već gospodari trendovima, i nema nameru da siđe sa trona ni u predstojećoj sezoni, dominira i na polju venčanica. Priznaćete, tu joj je i mesto. Ukoliko niste njen ljubitelj u svakodnevnim odevnim kombinacijama, dajte joj šansu na venčanici i to iz nekoliko raloga. Najpre zato što je "fotogenična" i delovaće moćno i zavodljivo na fotografijama sa vaše prve bračne žurke.

Tako su dizajneri odlučili da čipku koriste u kombinaciji sa satenom, organdinom ili tilom, prekrivajući celu haljinu ili samo ističući nekoliko važnih detalja.

I zapamrite, kada je izbor venčanice na redu, potpuno je nevažno da li se ona sviđa vašoj najboljoj drugarici, mami ili budućoj svekrvi. Nekom će najvažnije biti da se u njoj oseća udobno jer zna da mora u njoj da provede i oko 10 sati. Drugima je važnije da na slikama izgleda dobro, pa su u stanju i za izdrže previše zategnut korset, bockanje sintetičke mašne ili neudobne žice. Setite se - mladoženjama je najvažnije da se lako svlači!

Vi odredite svoje prioritete i samo napred. Nemojte dozvoliti da vam u spremanje za taj dan unese pometnju i nervozu prodavačica koja kaže da ste zakasnili i da su se haljine po vašem ukusu već razgrabile. Nemojte dozvoliti ni da se u toj haljini osećate kao junakinja filma "Moja velika, mrsna, pravoslavna svadba" koja je rekla "Izgledam kao snežna neman". Bilo da ste rešili da venčanicu kupite, iznajmite ili šijete kod krojačice zapamtite da ste zvezda večeri Vi a ne haljina. Ona je tu da vašu lepotu i sreću samo učini vidljivijom.

Pogledajte galeriju ispod tekst i srećno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs