Večita dilema

Da li obući crnu haljinu na nečije venčanje?

Klasična crna haljina svakako jeste provereno rešenje za svaku priliku, ali mnoge dame su u nedoumici da li je baš ovaj komad garderobe dobar izbor za nečije venčanje
Wedding
20:52h
Da li obući crnu haljinu na nečije venčanje?
Foto: Shutterstock

Kada je reč o venčanjima, nije samo kuma ta koja mozga šta da obuče. Iako je mala crna haljina odličan izbor za svaku priliku, mnoge dame su u nedoumici da li je baš ovaj klasičan komad garderobe dobar izbor za nečije venčanje.

Današnja venčanja odstupaju od tradicije, pa tako mlada ne mora da nosi belu venčanicu, kao što ni mladoženja ne mora biti u strogo crnom odelu. Prema tome, zašto vi ne biste nosili crnu haljinu? Upravo ona će vašem izgledu dati neophodnu eleganciju.

Možete da se odlučite za kratku ili dugu haljinu, ali prilikom izbora dužine vodite računa o mestu gde će se venčanje održati. Ako je u pitanju svečana sala u nekom ekskluzivnom hotelu, radije izaberite dugu crnu haljinu.

Kako ne biste bile od glave do pete u crnoj boji, tu su cipele (crvene su odličan izbor), tašna, minđuše, ogrlica, elegantna marama, pa na kraju krajeva i šminka jačih boja. OVDE pogledajte na koje sve načine možete da osvežite izgled vaše proverene crne haljine.

Ukoliko volite da plešete, odlučite se za kratku haljinu. Uz nju će najbolje pristajati puštena kosa, blago uvijena. A, kako da u šest koraka same napravite zanosne lokne, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs