MOLITVA ZA SREĆU: Izgovorite ove reči i gledajte kako se čuda dešavaju

Reči ove jake molitve treba da zna svaki Srbin koji traga za srećom i uspehom

Običaji
Autor:
MOLITVA ZA SREĆU: Izgovorite ove reči i gledajte kako se čuda dešavaju
Molitva za sreću, Foto: Shutterstock

Gospode Isuse Hriste, Bože naš, primi ovu molitvu za oproštaj grehova tvojih služitelja (tvoga služitelja) i blagoslovi njihovu (njegovu) dobru nameru i delo, da ga srećno počnu i bez ikakve smetnje na Tvoju slavu završe, pregaocima pomozi i usmeri dela ruku njihovih, te silom Presvetoga Duha učini da ga dovrše.

Jer si Ti milostivi i čovekoljubivi Bog i Tebi slavu uznosimo, Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i uvek i u vekove vekova. Amin!

Podsetimo, čitajte molitvu koja će vam produbiti nadu u bolje sutra.

Crkva, Molitva, Sveća, Vera
foto: Shutterstock

Molitva svetim mučenicama Veri, Nadi i Ljubavi i mati Sofiji

O, svete i hvale dostojne mučenice, Vera, Nado i Ljubavi i hrabrih kćeri mudra majko Sofija, k vama sada pritičemo sa usrdnom molitvom, jer šta bi snažnije moglo za nas pred Bogom posredovati, nego vera, nada i ljubav, tri temeljna kamena svih vrlina, po kojima ste nazvane i čije obličje bejaste.

Umolite Gospoda da nas u žalostima i iskušenjima zaštiti neizrecivom blagodaću Svojom, da nas spase i sačuva kao Blag i Čovekoljubiv. Njegovu slavu, kao sunce nezalazno, sada gledate i pomozite nam u smirenim molitvama našim, da oprosti nam Gospod Bog grehe i bezakonja naša, da pomiluje nas grešne i nedostojne milosrđa Njegovog.

Molite, dakle, za nas, svete mučenice, Gospoda našeg Isusa Hrista, a Njemu slavu uznosimo, sa Bespočetnim Njegovim Ocem i Presvetim i Blagim i Životvornim Njegovim Duhom, sada i uvek i u vekove vekova. Amin

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs