Bruleska na srpski način

Goca Tržan pobedila kao Kristina Agilera u 8. epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato! (FOTO)

Iako je Ana Kokić kao Kaliopi publiku ostavila bez teksta svojim neverovatnim glasom i fantastičnom imitacijom, pobedu je u, takođe, spektakularnom nastupu odnela Goca, koja je morala da imitira jedan od najboljih ženskih vokala u svetu muzike
Muzika
03:52h Autor:
Goca Tržan pobedila kao Kristina Agilera u 8. epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato! (FOTO)
Foto: Prva.rs
1 / 7

Goca Tržan kao Kristina Agilera (Christina Aguilera) odnela je pobedu u osmoj epizodi spektakularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Iako su Tamara Dragičević i Aleksa Jelić su, kao dva Majkla Džeksona (Michael Jackson), u jednom trenutku zagospodarili scenom, ipak se osetilo da kralja popa ne može niko verodostojno da imitira.

Ana Kokić je pokazala još jednom neverovatnu moć transformacije, pa je ušla u kožu mega zvezde Kaliopi pevajući hit "Bato".

Ipak, zvezda večeri bila je Goca Tržan, koja je svojom veštom i energičnom transformacijom verno dočarala pevačicu, koja važi za jedan od najboljih ženskih vokala današnjice. Gostujući sudija Sergej Trifunović izrazio je divljenje nakon spektakularne izvedbe numere Kristine Agilere „Show Me How You Burlesque“:

"Bez komentara sam. Digla si letvu visoko, ne znam šta će da rade ovi posle tebe", rekao je glumac. Pobednica je nagradu od 1.000 evra donirala Uni Savić, a pridružio joj se i Ivan Ivanović, koji je na tu sumu dodao još 100.000 dinara.

KO JE KO U SLEDEĆOJ EMISIJIŽeljko Šašić - SnekiAna Kokić - FergiSkaj Vikler - Dino DvornikSneki - Karolina GočevaAleksa Jelić - Nataša BekvalacKnez - Meri Džej BlajdžTamara Dragičević - Džoel GrejSara Jovanović - Lajza MineliBoris Milivojević - MC HamerGoca Tržan - Bono Voks

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs