Šou koji garantuje dobru zabavu

Sergej Trifunović oduševljen Sarom Jovanović: Tvoja karlica mi zvuči poznato! (FOTO)

Nakon imitacije Šakire u šou programu Tvoje lice zvuči poznato mlada srpska pevačica je dobila komplimente žirija za ples i boju glasa, koja je bila ista kao kod svetske muzičke zvezde, a najoriginalniju pohvalu dao je specijalan član žirija Sergej Trifunović
Muzika
18:22h Autor:
Sergej Trifunović oduševljen Sarom Jovanović: Tvoja karlica mi zvuči poznato! (FOTO)
Foto: Prva.rs

Osma epizoda popularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" prolazi u odličnoj atmosferi i neverovatnim tarnsormacijama.

Skaj Vikler je oduševio žiri kao Aki Rahimovski pevajući baladu "Jesen u meni".

"Imao sam tremu jer je jedan od takmičara moj prijatelj

, a obećao sam da ću biti surov i da neće biti ni po babu ni po kečevima. I vrlo sam zadovoljan", rekao je specijalan član žirija Sergej Trifunović. Najveća njegova zamerka odnosila se na bradu koju su maskeri napravili, jer takvu bradu Aki nema.

"Mene si podsetio na Akija i vokalno, meni je ovo bilo super, ti si bio fenomenalan i još jednom si pokazao da si sjajan pevač" rekla je Marija, a sa njom se složila i Katarina Radivojević.

"Već nekoliko puta sam rekao koliko me iznenađuješ svojim nastupima, ovde ti je falila samo moja visina da bi bio kao Aki Rahimovski, meni ni maska nije bila loša. Prezadovoljan sam kako si večeras zvučao i izgledao", zaključio je Ivan.

Kada se na sceni pojavila Sara Jovanović transformsiana u Šakiru (Shakira), verovatno bi samo slušajući njen nastup bili ubeđeni da je u pitanju originalan nastup kolumbijske zvezde.

"Tvoja karlica mi zvuči poznato", rekao je Sergej i rekao da je Sarin glas bio identičan Šakirinom i da je pokazala odlično plesačko umeće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs