Lude transformacije

Pogodite ko je - Željko Šašić ili Aca Lukas? (FOTO)

Njegova bivša supruga sada je žena čoveka koga će Željko imitirati za potrebe šoua Tvoje lice zvuči poznato. Iako su se pojavljivale informacije da će Lukas biti u žiriju, na stolici počasnog sudije sutra će, ipak, sedeti proslavljeni fudbaler Savo Milošević
Celebrities 01.11.2013. - 11:46h Autor: Stil / Kurir
Foto: Prva.rs / Printscreen

Učesnici šoua "Tvoje lice zvuči poznato" će verovatno nakon završetka ovog takmičenja maskenbale zaobilaziti u širokom luku, budući da su iz subote u subotu deo ludih tranformacija. Tako je Željko Šašić dobio zadatak da imitira svog suparnika Acu Lukasa. Željko zna kako je biti u koži njegovog popularnog kolege, barem kada je reč o emotivnom životu, jer je Sonja Vuksanović bivša Šašićeva, a sadašnja Lukasova žena. Iako Željku nije bilo najprijatnije što je morao da se transformiše u bivšeg prijatelja, rekao je da će imitaciju odraditi kao svaki profesionalac.

 


 

Šašićev kolega Skaj Vikler će se sutra, u četvrtoj epozodi, na sceni pojaviti premazan imalinom u ulozi američkog repera Vil Aj Ema.

 

Da bi što više ličio na planetarno popularnog kolegu, šminkeri su Skajevo lice premazali imalinom. Zbog toga ga je voditeljka Marija Kilibarda prozvala „čovek od imalina“.

 

Tamara Dragičević je odlično dočarala Lepu Brenu, a najveću transformaciju ponovo su doživele Ana Kokić, koja će biti Pavaroti, i Goca Tržan.

 

 

Pop pevačica nikako da povrati svoju ženstvenost u takmičenju, pa je i ovoga puta muškarac, frontmen benda AC/DC Brajan Džons.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...