Proslava dvadesetogodišnjice

Nirvana: 70 besplatnih numera uz reizdanje albuma In Utero

Jedan on najuspešnijih albuma svih vremena doživeće svoje ponovno izdanje, na kom će fanovi grandža dobiti priliku da čuju do sada neobjavljene pesme i snimke koncerata
Muzika
00:28h
Nirvana: 70 besplatnih numera uz reizdanje albuma In Utero
Foto: Kurir

Album In Utero benda Nirvana biće reizdat 24. septembra, povodom 20 godina od njegovog izlaska.

http://www.youtube.com/watch?v=n6P0SitRwy8

Fanove grupe Kurta Kobejna (Kurt Cobain) koji se odluče da kupe ovo reizdanje očekuju velika iznenađenja u vidu boks seta sa 70 bonus naslova.

Među njima će se naći B strane, rariteti, kompilacije, demo snimci i lajv izvođenja, uključujući kompletan snimak koncerta Lajv end Laud (Live and Loud) koji je grupa održala u Sijetlu u decembru 1993.

Treći i poslednji studijski album benda koji je proslavio Sijetl scenu, In Utero, objavljen je 13. septembra 1993. godine.

Snimljen je za samo dve nedelje i finansirali su ga članovi benda koji su time želeli da izbegnu uticaj diskografskih kuća na njegovu realizaciju.

Kako se sledeće godine navršava 20 godina od samoubistva Kurta Kobejna, fanovi širom sveta očekuju još do sada neobjavljenih snimaka, a biće organizovani i koncerti kojim će se svi ljubitelji Nirvane i Sijetl scene još jednom podsetiti i oprostiti od Kobejna, koji spada u red muzičkih velikana koji su život okončali u 27. godini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs