Dirljivo

Niko nije hteo da priđe unakaženoj mački: Tužno mjaukanje dirnulo samo jednu osobu! (FOTO)

Sirota životinja je bespomoćno ležala na gomili đubreta i tužno mjaukala
Ljubimci
14:42h Autor:
Niko nije hteo da priđe unakaženoj mački: Tužno mjaukanje dirnulo samo jednu osobu! (FOTO)
Foto: Facebook / PAWSitive Cat Rehoming & Adoption - Malaysia

Sedmogodišnja devojčica iz Istanbula, umesto da se uplašila i pobegla, spasila je mačku koja je izgledala zastrašujuće! Sirotoj životinji je samo bila potrebna pomoć.

Mačka je bespomoćno ležala na gomili đubreta i tužno mjaukala. Devojčica ju je čula i progurala se kroz masu zgađenih ljudi koji nisu želeli da dodirnu sirotu mačku.

Vlasnik krišom snimao poštara: Evo šta nepoznati čovek radi mom psu! (VIDEO)

<\/div>

Hrabra i velikodušna devojčica je prišla i odnela macu kući svom ocu lekaru, koji je pružio maci prvu pomoć. Lice jadne životinje bilo je inficirano i puno crva.

Nema sumnje da je mačka zadobila brojne rane u borbi sa drugim uličnim mačkama. Zahvaljući hrabroj devojčici i njenom ocu, maca je dobila svu potrebnu medicinsku pomoć i ljubav. Trebalo je vremena, ali na kraju mačka se oporavila i sada ne liči na onu staru izmučenu i bolesnu mačku.

Čovek se davio u vodi, kada je naišla slonica: Prizor koji ostavlja bez reči! (VIDEO)

<\/div>

I pored toga što nema jedno uvo i što ne izgleda kao druge mačke, porodica je odlučila da zadrži ovu sada već potpuno zdravu mačku. Zavoleli su je i nikada je ne bi napustili. Pošto su je prihvatili sa puno ljubavi i odlučili da je zadrže, dali su joj ime "Gülümser", što bi u prevodu na naš jezik značilo "onaj koji se stalno smeje".

Za svega par nedelja od jedne spodobe, ova mačka je napredovala do zdrave pufnaste kućne mačke. Nadamo se da će biti sve više ovakvih plemenitih spasioca!

Nagrada od 100 evra za ime vlasnika ovog psa: Monstrumi moraju biti kažnjeni! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs