Nečuveno

Nagrada od 100 evra za ime vlasnika ovog psa: Monstrumi moraju biti kažnjeni! (FOTO)

Reč je o prelepom crnom psu, kojeg je vlasnik odveo u šumu, vezao za drvo i tu ostavio
Ljubimci
02:30h Autor:
Nagrada od 100 evra za ime vlasnika ovog psa: Monstrumi moraju biti kažnjeni! (FOTO)
Foto: Facebook / Su-Ulicne Njuskice-udomimo Ih Zajedno

Juče je Srbiju potresla strašna fotografija koju je podelila voditeljka slagalice Kristina Radenković, na kojoj se vidi pas zavezan za branik automobila u pokretu!

Nažalost, da ovo nije jedini slučaj maltretiranja životinje, pokazuje i status koji je podeljen na stranici Su-Ulicne njuskice-udomimo ih zajedno na Fejsbuku.

Reč je o prelepom crnom psu, kojeg je vlasnik odveo u šumu, vezao za drvo i tu ostavio. Srećom, još uvek ima dobrih ljudi, koji su ga spasili, a sada traže pravdu za životinju, a kaznu za monstruma.

Vlasnik krišom snimao poštara: Evo šta nepoznati čovek radi mom psu! (VIDEO)

<\/div>

"Ovo jadno biće je neko odneo u šumu, stavio mu je lanac i zavezao za drvo. Igrom slučaja, Danilo se našao na pravom mestu i u pravo vreme da spasi ovu slatku njuškicu. Lanac je toliko bio čvrsto zavezan da nije bilo lako osloboditi psa, pozvao nas je i mi smo bili na lokaciji u najkraćem mogućem roku. Pas nije imao hranu ni vodu, da Danilo nije naišao on bi uginuo od gladi u najgorim mukama.

Pas je smešten kod nas i o njemu vam možemo reći da je veoma druželjubiv, veseo i raduje se svemu, nekome bi bio idealan ljubimac. Nazvali smo ga Srećko i on traži dom.

Zato delite, delite, delite! Molimo sve drage prijatelje, prvenstveno ljubitelje životinja da dele post, svaka informacija može biti korisna. Želimo da pronađemo ovog nečoveka koji je imao srca ovako nešto surovo da uradi nedužnom psu, a ukoliko pronađemo ovu osobu, biće podneta krivična prijava protiv iste", piše u statusu.

Čovek se davio u vodi, kada je naišla slonica: Prizor koji ostavlja bez reči! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs