Predivna stvorenja

Spasili ga i usvojili: Predivno prijateljstvo tri haskija i mačeta! (FOTO, VIDEO)

Svi psi su je prihvatili. Rouzi je sada deo čopora, čak se i ponaša poput pasa, neustrašiva je, kaže ponosna vlasnica ovih divnih životinja
Ljubimci
21:06h Autor:
Spasili ga i usvojili: Predivno prijateljstvo tri haskija i mačeta! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram / Lilothehusky

Tri sibirska haskija Lilo, Infiniti i Miko "usvojili" su mače Rouzi koja s psima provodi sve vreme i skoro se ponaša poput njih, prenosi Anadolu Agency (AA). Vlasnica životinja Toa Bui tvrdi da je Rouzi pronađena kada je imala samo tri nedelje i bila neuhranjena i na ivici smrti.

Otvorio vrata džamije mačkama: Spasao životinje sigurne smrti! (FOTO, VIDEO)

Lilo, koja je vođa čopora, prema Rouzi se odnosi majčinski toliko da je dojila svojim mlekom.

"Lilo joj je spasila život. Satima se nije odvajala od Rouzi sve dok mače nije bilo sposobno da samo hoda i igra se. Kada je videla da Lilo šeta ulicom na uzici, htela je isto da šeta i danas sve četvero idu na uzici, jedno pored drugog. Svi psi su je prihvatili. Rouzi je sada deo čopora, čak se i ponaša poput pasa, neustrašiva je", kazala je Bui dodajući da njeni kućni ljubimci jedu zajedno, piju iz iste činije, igraju se i spavaju zajedno.

Doneli kući svoju tek rođenu bebu: Na ovakvu reakciju njihove mačke nisu računali! (VIDEO)

Bui je svoju priču o neobičnoj životinjskoj družini podelila na Instagram profilu gde svakodnevno fotografije životinja dobijaju na desetine hiljada pozitivnih komentara.

Cvilelo je na pljusku: Kako je napušteno mače dobilo svoj dom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs