Preporučujemo

Knjiga meseca: Hemičar, roman koji nećete ispuštati iz ruku do poslednje stranice!

Budite brzi i osvojite odličan roman
Knjige 31.01.2017. - 17:01h Autor: Stil
Foto: Stil

Kao knjigu meseca januara u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan, izdvajamo roman "Hemičar", autorke Stefeni Majer.

 

Roman je u rekordnom roku osvojio srca publike, pa smo odlučili da obradujemo pet naših najbržih čitalaca koji ostave komentar ispod objave na našoj stranici na Fejsbuku i poklonimo im ovaj fenomenalan roman!

 

"Ona zna previše... Oni žele njenu smrt.

 

Tako počinje bitka njenog života. Radila je za američku vladu, ali je vrlo malo ljudi znalo za to. Bila je jedna od najbolje čuvanih tajni agencije toliko tajnovite da čak nema ni ime. A kada su njeni poslodavci shvatili da bi mogla da bude problem, rešili su da je uklone, i to što pre. Zato je sada u bekstvu - retko se zadržava na jednom mestu i stalno menja identitet. Ubili su jedinu osobu kojoj je verovala. Ona je sledeća.

 

A onda dobija priliku da prihvati još jedan posao za njih, kao jedini način da ostane u životu. Dok se priprema za najtežu misiju do sada, neočekivana strast samo će umanjiti njene šanse da preživi i idovesti u pitanje sva njena ubeđenja."

 

Puna napetosti i uzbudljivih preokreta, ova priča sa nesvakidašnjom i moćnom heroinom još jednom dokazuje zašto su knjige Stefeni Majer već godinama među najprodavanijima na svetu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...