Poklon

Knjiga meseca: Bornov imperativ, roman koji vas neće ostaviti ravnodušnim!

Prijavite se i svoju kućnu biblioteku obogatite za još jedno sjajno delo, knjigu Bornov imperativ, autora Roberta Ladlama
Knjige
20:32h Autor:
Knjiga meseca: Bornov imperativ, roman koji vas neće ostaviti ravnodušnim!
Foto: Promo

Kao "knjigu meseca" avgusta u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan, izdvajamo Bornov imperativ, autora Roberta Ladlama.

Roman je osvojio simpatije i pohvale brojnih čitalaca. Stoga smo rešili da obradujemo pet naših najbržih čitalaca koji ostave komentar ispod objave na Fejsbuku.

"Tajni agent bez prošlosti poći će opasnim tragom izdaje i obmane kako bi sprečio zaveru koja na kocku stavlja budućnost čitavog sveta.

Čovek kojeg je Džejson Born izvukao iz hladnih voda Baltika nekim je čudom živ, iako je prekriven ledom i obilno krvari iz rane od metka. Budi se bez sećanja, ne zna ni ko je ni šta mu se dogodilo. Bornova stara prijateljica i agentkinja Mosada, Rebeka, možda jedina zna odgovor na ova i mnoga druga pitanja jer već nedeljama pokušava da pronađe tog čoveka koji sad leži bespomoćan u krevetu kao zarobljenik sopstvene amnezije. U grozničavoj poteri, ona zanemaruje sve protokole svoje agencije i rizikuje da bude likvidirana na licu mesta ako je njene nekadašnje kolege uhvate.

Tokom opasne potrage za tajnom koja može promeniti sudbinu čovečanstva, Born će iskusiti i slast pobede i gorki ukus poraza, a njegov život više nikada neće biti isti.

Da li će Born otkriti identitet tajanstvenog čoveka ili će moćnije sile prve stići do njega? Od Stokholma i Meksiko Sitija pa sve do Pekinga i Vašingtona, Born i Rebeka će se naći u lavirintu ogledalau kojem niko nije onakav kakvim se čini.

Svakog meseca imaćemo preporučenu "knjigu meseca" koju ćete moći da osvojite putem naše naše Fejsbuk stranice.

Sa ushićenjem čekamo kraj septembra i novi naslov!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs