Život ova 3 znaka Zodijaka će se drastično promeniti: Nastupio je period najtežeg koridora pomračenja

Druga polovina koridora pomračenja je počela i trajaće sve do 2. oktobra. Evo kako da se ponašate u tom vremenu

Horoskop
Autor:
Život ova 3 znaka Zodijaka će se drastično promeniti: Nastupio je period najtežeg koridora pomračenja
Foto: Shutterstock

Koridor pomračenja je jaz između dva astronomska fenomena: pomračenje Sunca i Meseca. S astrološke tačke gledišta, ovaj period ima posebnu energiju koja može dovesti do snažnih emocionalnih i životnih promena.

Evo kako da se ponašate u tom periodu:

1. Ne započinjite nove projekte

Može se desiti da će vam ovaj periodu uništiti uspeh, te da ćete naići na mnoge prepreke.

2. Izbegavajte važne odluke - iz istih razloga, ali i zbog toga što vam tokom koridora pomračenja percepcija neće biti jasna.

3. Ne ulazite u sukobe

Sporovi i sukobi u ovom periodu mogu prerasti u ozbiljne nesuglasice i dugo ostati nerešeni.

Horoskop
foto: Shutterstock

4. Ne planirajte velike kupovine

Bolje je odložiti finansijske odluke za neko kasnije vreme. Ne zalećite se u ovom periodu jer može biti pogubno.

5. Ne potpisujte ugovore

U ovom periodu potpisivanje bilo kakvih ugovora može biti izuzetno rizično.

6. Izbegavajte prekomerni rad

Energija perioda pomračenja može oslabiti vaše fizičko i emotivno stanje, pa je važno da se dobro odmarate i oporavite.

7. Ne prekidajte vezu impulsivno.

Mnoge veze mogu doživeti krizu tokom pomračenja. Međutim, ne bi trebalo da ih dovršavate impulsivno, jer intenzivne emocije mogu zamagliti stvarno stanje stvari. Bolje je sačekati do kraja perioda pomračenja i trezveno proceniti situaciju.

Astrologija
foto: Shutterstock

8. Izbegavajte negativno razmišljanje

Koridor pomračenja može izazvati strahove i strepnje, ali ne treba se prepustiti negativnom razmišljanju. Važno je zadržati pozitivan stav, ne fokusirati se na mračne scenarije i ne ulaziti dublje u emocije. Ovaj period je prilika za duhovni rast i svest o unutrašnjim problemima.

9. Ne propustite priliku za unutrašnji rad

Iako se mnoge stvari ne preporučuju da se rade u spoljašnjem svetu, koridor pomračenja je odlično vreme za unutrašnju transformaciju.

Tokom koridora pomračenja, tri horoskopska znaka će se suočiti sa posebno snažnim promenama koje će radikalno promeniti njihove živote.

Ovan

Ovan
foto: Shutterstock

Ovnovima će ovaj period doneti značajne promene u ličnom životu i karijeri. Moraće da preispitaju svoje prioritete i donesu važne izbore koji će odrediti njihovu budućnost. Ovan treba da bude oprezan u svojim postupcima, jer ishitrene odluke mogu dovesti do neočekivanih posledica. Međutim, ako zadrže prisebnost i budu u stanju da racionalno pristupe situaciji, promena će otvoriti nove mogućnosti za rast.

Škorpija

Škorpija
foto: Shutterstock

Škorpije će više od ostalih osetiti uticaj koridora pomračenja. Ovaj znak očekuje emocionalna iskušenja vezana za odnose i unutrašnja iskustva. Period pomračenja će primorati Škorpije da se suoče sa svojim strahovima i skrivenim željama. Ako mogu da prihvate ove izazove i svesno krenu napred, onda će ovaj period dovesti do dubokih ličnih transformacija koje će im pomoći da dostignu nove visine.

Jarac

Jarac
foto: Shutterstock

Jarčevi će osetiti promene u profesionalnoj sferi. Koridor pomračenja će ih naterati da preispitaju svoje ciljeve u karijeri i eventualno promene pravac svojih aktivnosti. Za Jarčeve, ovaj period će biti vreme kada shvate da za postizanje uspeha treba da izađu iz svoje zone komfora. Iako promena u početku može izgledati zastrašujuće, ona će otvoriti nove izglede za lični i profesionalni razvoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs