Pomračenje u Vagi stiže 2. oktobra i počinje pakao za 3 znaka: Sve što započnu, imaće loš ishod, u ljubavi kreće patnja

Pomračenje Sunca koje nas očekuje 2. oktobra u znaku Vage donosi snažne promene, posebno za određene horoskopske znakove, koji će doživeti duboku transformaciju i prekretnicu u svojoj sudbini

Horoskop
Autor:
Pomračenje u Vagi stiže 2. oktobra i počinje pakao za 3 znaka: Sve što započnu, imaće loš ishod, u ljubavi kreće patnja
Foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca u Vagi predstavlja astrološki događaj koji naglašava teme ravnoteže, odnosa i pravde. Tokom ovog perioda, određeni horoskopski znaci suočiće se sa početkom važnih ciklusa u ključnim aspektima svog života, donoseći sa sobom velike promene.

Vaga:

Promene u vašem životu započele su još tokom leta 2023. godine, kada se Čvor prošle karme preselio u vaš znak. Sada je vreme da se oprostite od nekih stvari zauvek, a ove promene će se najviše odraziti na razvoj vaše ličnosti.

Pomračenje Sunca u Vagi podstaknuće vas da shvatite da je trenutak da zakoračite u novu fazu. Ova transformacija dolazi iznutra i može uključivati promenu imidža, stila života, profesije ili čak mesta stanovanja.

Svemir vam 2. oktobra donosi poruku: iako cenite ravnotežu, vreme je da napravite drastične promene koje će preoblikovati vašu sudbinu.

Žena, Devojka, Tuga, Leto
foto: Shutterstock

Ovan:

Za vas, slogan ovog Pomračenja glasi: "Sve novo dolazi iz prošlosti." Iako biste najradije krenuli napred, ovaj događaj zahteva da se pozabavite nerešenim pitanjima iz prošlosti, posebno onim koja se tiču vaših odnosa i posla.

Možda će vam se ponovo ukazati prilike da se suočite s bivšim poslodavcima ili partnerima, što može biti bolno. Međutim, ovo će vam pružiti priliku da razumete razloge zbog kojih ste napustili te veze ili poslove, otvarajući vam put za budućnost.

Žena, Tuga, Lice
foto: Shutterstock

Jarac:

Tokom ovog Pomračenja, očekuju vas značajne promene na poslu, jer se dešava u sektoru vaše karijere i ciljeva. Promene mogu uključivati novu upravu, promenu projekta ili čak promenu same firme za koju radite.

Neki Jarčevi će se suočiti s promenom statusa, dobiti nove odgovornosti ili biti primorani da se pozabave iznenadnim izazovima koji im se postave na putu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs