Čuvena astrološkinja kaže da će u oktobru ova 3 znaka doživeti kritične promene: Stižu loše vesti po pitanju zdravlja

Astrološka prognoza Tamare Globe za oktobar donosi uvid u promene koje će drugi mesec jeseni doneti svakom znaku zodijaka

Horoskop
Autor:
Čuvena astrološkinja kaže da će u oktobru ova 3 znaka doživeti kritične promene: Stižu loše vesti po pitanju zdravlja
Foto: Printscreen Youtube / Tamara Globa's Center

Oktobar je mesec Vage. To je period ravnoteže snaga, kada nas priroda doslovno prebacuje iz jednog godišnjeg doba u drugo. I u životu čoveka, ovo je vreme kada se svode računi. Dolazi faza kada se između prošlosti i budućnosti pojavljuje granica, obeležena ravnotežom. Ljudi rođeni u znaku Vage često razmišljaju o pitanjima jednakosti i pravde.

Tamara Globa na svom YouTube kanalu objašnjava da će oktobar od nas zahtevati posebnu pažnju prema svemu što se dešava oko nas. Kritičko mišljenje o onome što drugi izjavljuju takođe igra ključnu ulogu. Zbog toga je važno da sve što čujemo procenjujemo kroz filter razuma, a ne samo emocija: „Ne slušajte tračeve i, još važnije, ne učestvujte u njima.“

Tamara Globa
foto: Надежда Стрелец

Astrološka prognoza Tamare Globe za oktobar najavljuje koje promene donosi drugi mesec jeseni za ova 3 znaka zodijaka.

Rak

Rođeni u znaku Raka u oktobru će zaokupljati pitanja vezana za promenu stana, preseljenja i sve što se tiče majke. Sve što se odnosi na stambena pitanja doživeće kritične promene, a u te promene ćete morati sami da se uključite. Žene i osobe koje vas vole pružiće vam podršku u svemu. Astrološka prognoza Tamare Globe za oktobar najavljuje kreativni uspeh za Rakove u prvoj polovini meseca — to je vreme novih prilika i početaka. Na iznenađenje mnogih, pokazaćete izuzetnu aktivnost. U drugoj polovini oktobra dolazi povoljan period za pitanja vezana za obrazovanje.

Žena, Devojka, Jesen
foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpijama će u oktobru biti važno da obrate pažnju na sve što se dešava oko njih. Moguće su krađe i gubici, posebno u prvoj dekadi meseca. Astrološka prognoza Tamare Globe za oktobar upozorava da je ovo vreme kada se iza vaših leđa stvaraju tračevi i intrige. Pokušajte da ignorišete one koji oko vas prave atmosferu osude. Nemojte ni sami učestvovati u bilo kakvim intrigama. Budite maksimalno pažljivi kada je reč o vašem privatnom životu, jer postoji veliki rizik od gubitka značajne sume novca, kao i mogućnost da postanete žrtva prevaranata.

Žena, Devojka, Jesen
foto: Shutterstock

Ribe

Za rođene u znaku Riba, oktobar će biti period promena koje će obuhvatiti i porodicu i odnose u društvu. Bavićete se socijalnim pitanjima. Ovo je vreme uspeha u sportu, kreativnosti i poslovima koji su povezani s dalekim putovanjima. U drugoj polovini oktobra pojaviće se prilike koje će vam doneti poslovni partneri. Daleko od kuće, kao i na domaćem terenu, imaćete šansu da realizujete zanimljive projekte vezane za posao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs