Sledeća 4 znaka biće ubedljivo najsrećnija u 2025. godini: Beli Mesec kreće već od oktobra da im pomaže da ostvare snove

Beli Mesec donosi Bikovima, Strelčevima, Blizancima i Ribama neverovatne životne prilike u narednoj godini!

Horoskop
21:12h
Sledeća 4 znaka biće ubedljivo najsrećnija u 2025. godini: Beli Mesec kreće već od oktobra da im pomaže da ostvare snove
Foto: Shutterstock

Beli Mesec, koji se naziva i Selena, biće u znaku Blizanaca sve do 11. januara 2025. godine. Ovog oktobra će nekolicini horoskopskih znakova bukvalno „čuvati leđa“ i pomoći u ostvarenju njihovih ciljeva!

Bik

Spremite se da dobro zaradite – Beli Mesec u oktobru će vam pomoći da povećate prihode, najverovatnije od svakodnevnih radnih aktivnosti. Ako ste sada fokusirani na razgovor sa svojim pretpostavljenima, onda će najverovatnije to biti rešeno u vašu korist. Činjenica je da će vam Jupiter i Beli Mesec u radnom sektoru svakako doneti značajnu zaradu. Već na pun mesec u Biku 15. novembra bićete oduševljeni svojim rezultatima.

Astrologija
foto: Shutterstock

Blizanci

Beli Mesec je u vašem znaku i do 25. oktobra pomoći će vam da razvijete svoj posao, a imaćete i sreće u pitanjima trudnoće. Ako ste dugo želeli da započnete novu romansu, onda bi na pomračenje 2. oktobra Beli Mesec mogao privući sudbonosnog poznanika u vaš život. Na početku će veza više ličiti na laganu aferu, ali budite sigurni da će se do kraja oktobra vaša osećanja transformisati u nešto ozbiljnije. Zapamtite da će u decembru 2024. godine biti dve lunacije na osi vaše veze; 1. decembra s partnerom ćete moći da započnete novu fazu u zajednici, a već 15. decembra će dalja ljubavna situacija zavisiti od vaših odluka.

Strelac

Beli Mesec u oktobru pomoći će vam u pravnim ugovorima i poslovima, posebno ako upravo sada tražite poslovnog partnera. Pored toga, ako morate da potpišete važne dokumente, u oktobru se može pojaviti osoba, u početku prijatelj, koji će vam pomoći da izbegnete fatalnu grešku. Na primer, preporučiće vam advokata ili notara, ili možda nekog od njegovih prijatelja koji će lako rešiti ono što vas muči. Takođe, nemojte zazirati od svog bračnog partnera; on vam može ponuditi tako briljantnu ideju koja će vam na kraju pomoći da povećate prihod nekoliko puta u 2025, piše Glossy.

Horoskop
foto: Shutterstock

Ribe

Beli Mesec će vam pomoći u oktobru da rešite probleme koje možete imati u karijeri ili u odnosima sa nadređenima. Na primer, ako ste čekali da dobijete neku vrstu isplate, onda će vaš menadžer biti taj koji će vam pomoći da postignete ovaj cilj do punog Meseca u Ovnu 17. oktobra u sektoru finansija. Nemojte se stideti da tražite povišicu ili neke nove uslove plaćanja. Takođe, možda ćete dobiti poziciju o kojoj ste dugo sanjali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs