Kristijani s Kosova maštala da ovo uradi sa svojim momkom: Nestao preko noći, a ona ostvarila san s nepoznatim frajerom

Lifestyle
21:46h
Kristijani s Kosova maštala da ovo uradi sa svojim momkom: Nestao preko noći, a ona ostvarila san s nepoznatim frajerom
Foto: Printscreen Facebook - Kristiana Kuqi

Kristijana Kući je planirala da bude sa svojim dečkom u Parizu i odatle putuje širom Evrope. Međutim, raskinuli su. Tada je ona rešila da sama sprovede svoj plan o putovanjima, a posebno da napravi fotografiju na kojoj se ljubi ispred Ajfelove kule. I uspela je u ovom prilično smelom poduhvatu.

Kristijana (27), rodom sa Kosova, školovala se u Britaniji. Ona je pre par godina postala poznata širom sveta jer je zamolila nepoznatog dečka u Parizu da je poljubi ispred Ajfelove kule da bi imala lepu fotku.

„Odrastala sam na Kosovu, gde je bio rat. Nisam imala nijednu fotografiju iz detinjstva, bili smo jako siromašni. Sanjala sam da jednog dana odem u Pariz da napravim prelepe fotografije“, kazala je ona, a prenosi AnabelMagazine.

Kada je pošla na školovanje u Englesku, konačno je dobila priliku da ode u Francusku i ispuni svoj san. Međutim, ispostavilo se da nema s kim.

Ali pošto je žarko želela romantičnu fotografiju, našla je nekoga da se poljubi s njim.

Nepoznatom dečku koji se tu zadesio je objasnila šta želi i proverila da nema devojku. On je odmah pristao na njenu neobičnu ideju, poljubili su se i zauvek rastali.

Kristijana je sve objavila na društvenim mrežama i u prvi mah to je videlo pola miliona ljudi.

To možda nije bio početak neke lepe veze, ali je probudilo spontanost u njoj.

Pritom, Kristijana je uradila još par fotki na kojima se ljubi sa strancima – na primer ispred Koloseuma u ​​Rimu i sa vatrogascem koji je došao da gasi požar na jednom venčanju.

Ona ni sa jednim od tih momaka nije ostala u kontaktu jer je od početka jasno dala do znanja da je poljubac samo zbog fotografije i ništa više.

Kristijana kaže da se posle tih fotki osećala odlično jer je uradila nešto što je zaista želela, bez stidljivosti, bez oklevanja – poljubac, slika, zbogom.

Ona ove svoje nasumične poljupce opisuje kao čistu ljudsku vezu, piše InNews.co.uk.

Zanimljivo je da ona ne zna ni imena momaka s kojima se ljubila, ali se nada da su dobro.

„Nije u pitanju isključivo samo slika, već samopouzdanje i spontanost. Posle toga bih odšetala s najvećim osmehom na licu i mislila u sebi – ja sam ta devojka“, kazala je Kristijana, koja danas živi i radi u Vašingtonu.

Stil / AnabelMagazine / Zadovoljna / InNews.co.uk

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs