Horoskop za 17. septembar: Vagi ljubomora ne da mira, dok Škorpija muku muči sa poslom, a njih očekuje preporod

Dnevni horoskop za 17. septembar kaže kako se Devica okreće porodičnom okruženju, dok Vodolija strepi od nepoznatog

Horoskop
Autor:
Horoskop za 17. septembar: Vagi ljubomora ne da mira, dok Škorpija muku muči sa poslom, a njih očekuje preporod
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovaj radni bi mogao da protekne u nešto sporijem, ali sasvim zadovoljavajućem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna.

Ljubav: Sve potencijalne nesporazume u sferi komunikacije ne možete izbeći, ali se bar potrudite da svojom iskrom dodatno ne raspirujete vatru, radite na traženju kompromisnih rešenja.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Malo usporeniji ritam mogu da očekuju Bikovi danas. Akcenat je na finansijama, ne srljajte u neka ulaganja naglo.

Ljubav: Bezmalo sve današnje okolnosti u sferi ljubavi trebalo bi da vam idu na ruku.Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim poklončićem.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Blizanci

Posao: Drugi radni dan u sedmici donosi Blizancma dosta komunikacije i potencijalnih neslaganja sa poslovnim okruženjem. Mnogi ne razumeju ili ne žele da isprate vaše ideje.

Ljubav: Radite na tome da promenite nešto u svakodnevnom funkcionisanju, uvedite neke novitete, razbijte monotoniju.

Zdravlje: Moguća osetljivost respiratonog sistema.

Rak

Posao: Još jedan naporan dan je pred Rakovima, jer vas očekuje ne baš savršeno razumevanje sa nadređenima, a dosta nervoze prisutno je i u poslovnom okruženju među osobama sa kojima blisko sarađujete.

Ljubav: Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije oslonce i to sada zajednički možete postići.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Otežana komunikacija i izvesno neslaganje sa nadređenima koje traje, može ići do trenutka dok poslovni proces ne bude ozbiljnije ugrožen što se tiče rokova.Budite oprezni kada je papirologija u pitanju.

Ljubav: Potrebno je da se malo više posvetite partneru i nekim gestom pokažete koliko vam zapravo znači.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Devica

Posao: Ne nervirajte se ukoliko stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite fleksibilni i spremni da uhvatite korak sa mnogobrojnim dešavanjima.

Ljubav: Odložite rešavanje krupnijih problema za neko drugo vreme. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i posla.

Zdravlje: Pad energije, iscrpljenost.

Vaga

Posao: Budite u svom dobrom elementu, komunikativni, diplomatski nastrojeni i hvatajte prilike da se dokažete u svakom trenutku.

Ljubav: Sumnjičavost i ljubomora su jako naglašeni, i na vama je kako ćete ih iskanalisati. Mnogi od vas će se osećati inertno, sputano, ograničeno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: Možete očekivati neko usporavanje verovatno zbog nekih dodatnih provera ili ispravaka koje trebate uraditi, mogu vas neistomišljenici takođe iritirati zavidnim komentarima, ali kako god da bude to vas neće mnogo poremetiti u svojim namerama.

Ljubav: Što ste više vi opušteniji, opuštenija je i druga strana i sve funkcioniše skladno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Neki dogovori se mogu otegnuti ili doći do zastoja u pregovorima i vraćanje na početak i nećete moći da tu mnogo šta promenite.

Ljubav: Ne vraćajte se na teška pitanja koja se vezuju za vaš odnos, samo ćete zakomplikovati situaciju bez veze, pustite i videćete krenuće sve na bolje.

Zdravlje: Sklonost infekcijama, prehladi.

Jarac

Posao: Otvaraju vam se nove šanse za pokretanje nekih dogovora od ranije koji su možda bili prekinuti ili u zastoju.

Ljubav: Loša energija i napetost nikom ne donose ništa dobro, pa se potrudite da unapredite i poboljšate vaš odnos.

Zdravlje: Pokušajte da kontrolišete nervozu, stres ukoliko je to moguće.

Vodolija

Posao: Tokom ovog radnog dana, tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati par prijatnih iznenađenja, pre svega od najbližih poslovnih saradnika.

Ljubav: Iznenađenja može biti i što se tiče dešavanja na polju ljubavi, gde se očekuje da pokažete svoju taktičnost i precizno definišete svoje stavove, a sve u cilju poboljšanja vašeg odnosa.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Ribe

Posao: Mnoge stvari sada koče, mnogim situacijama ste opterećeni, morate izdržati pritisak posla, proći će i ovaj po vas vrlo nezahvalan period.

Ljubav: Promenljiva i nestabilna ljubavna klima ovih dana najavljuje oprezno ponašanje. Potrebno je o svemu iskreno i otvoreno progovoriti.

Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim pritiskom, cirkulacijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs