Retrogradni Pluton ovim znakovima donosi lošu sreću: Totalna blokada energije, bolje im je da prespavaju ovaj period

Kada Pluton krene retrogradno od 4. septembra, ovim znakovima se ne piše dobro

Horoskop
21:51h Autor:
Retrogradni Pluton ovim znakovima donosi lošu sreću: Totalna blokada energije, bolje im je da prespavaju ovaj period
Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Pluton, planeta transformacije i moći, kreće retrogradno 4. septembra i ostaće u znaku Jarca do 19. novembra. Ovaj period se može smatrati konačnim testom snage svih promena koje su se desile u proteklih 16 godina.

Pluton u Jarcu se tradicionalno povezuje sa sistemskim promenama u društvu. Ovoga puta tranzit u poslednjim stepenima znaka može izazvati značajne pomake u sferi moći i kontrole.

mama i ćerka, žena, Tuga, svekrva i snaja
foto: Shutterstock

Moguće je da će neke zastarele strukture izgubiti snagu, a u svetu će početi procesi koji zahtevaju nove pristupe i rešenja.

Prema rečima astrologa, ova četiri horoskopsa znaka na koja će najviše uticati Pluton u Jarcu.

Ovan

Pluton će uticati na vašu desetu kuću karijere i društveni status. Možda će doći do promena u profesionalnoj sferi koje će zahtevati preispitivanje i ponovnu procenu vaših ambicija. Ovo je prilika za dubinsku analizu vaše karijere i njenog budućeg pravca.

Rak

Pluton će se vratiti u vašu sedmu kuću, što će uticati na oblast odnosa. Biće pomenuti prošli sukobi i nerešeni problemi sa ljudima u vašem životu. Ovo je vreme da se oslobodite toksičnih veza i negujete zdrave odnose.

Žena, Devojka, Tuga, Leto
foto: Shutterstock

Vaga

Pluton aktivira vašu četvrtu kuću, koja je povezana sa domom i porodicom. Unutrašnji sukobi ili stari porodični problemi mogu se ponovo pojaviti. Ovo je vreme da preispitate svoje porodične odnose i stvorite stabilnije okruženje.

Jarac

Pluton će ponovo ući u vašu prvu kuću, aktivirajući ličnu transformaciju. Jarčevi se mogu osećati pod pritiskom starih pitanja u vezi sa samoidentitetom i ciljevima. Možda ćete morati da napustite zastarele ideje o sebi i prihvatite novu verziju svoje ličnosti, piše.

Stil/Espreso

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs