Ovo će biti 3 najsrećnija dana u septembru: Vreme je da izađete iz problema i ponovo budete srećni

Ako su vas dosad mučili teški problemi, na ovaj dan kreće olakšanje.

Horoskop
21:00h Autor:
Ovo će biti 3 najsrećnija dana u septembru: Vreme je da izađete iz problema i ponovo budete srećni
Foto: Shutterstock

Septembar dolazi sa snažnim energetskim nabojem, a određeni dani će nam doneti velike teme poput zauzimanja za sebe, preuzimanja odgovornosti i oslobađanja od starih tereta koji nas sputavaju na našem putovanju. Osim rada na sebi kroz promišljanje i proaktivnost, osetićemo i nalet srećne energije koja će u nama probuditi želju za promenom.

Evo koji će dani imati najpozitivniji naboj tokom septembra, prema mišljenju astrologa.

Astrologija, Zodijak, Horoskop
foto: Shutterstock

2.septembar: Mlad Mesec u Devici

Ovaj mlad Mesec donosi uzemljenu energiju Device, što može biti izuzetno korisno za osećaj stabilnosti i sigurnosti u vezi sa budućnošću. Možda ćemo jasnije videti put ispred nas i osetiti olakšanje u vezi sa nekim problemom koji nas je dugo mučio. Ovo je idealno vreme za postavljanje novih namera i fokusiranje na detalje koje je potrebno razraditi kako bismo ostvarili svoje ciljeve.

9.septembar: Merkur u Devici

Ulazak Merkura u njegov vladajući znak Device donosi harmoniju i ravnotežu u naše misli i komunikaciju. Merkur je planeta komunikacije, pa će ovaj tranzit omogućiti jasnije izražavanje i bolju međuljudsku interakciju. Takođe, ovo je prilika da se posvetimo analitičkom razmišljanju i obratimo pažnju na male, ali važne detalje koje smo možda ranije zanemarili. Ovo je vreme kada naši mentalni napori mogu doneti plodonosne rezultate.

Horoskop
foto: Shutterstock

22. septembar: Sunce u Vagi

Ovaj dan označava početak jeseni i donosi energiju ravnoteže i refleksije. To je vreme kada treba da se osvrnemo na svoje putovanje i razmislimo o tome gde trošimo svoju energiju. Vaga, kojom vlada Venera, poziva nas da se fokusiramo na odnose, lepotu i harmoniju u našem životu. Ovo je prilika da uskladimo svoje unutrašnje stanje sa spoljnim svetom, čineći prilagodbe koje će nam pomoći da živimo uravnoteženije i ispunjenije.

Stil/Sensa.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs