Stiže pomračenje Meseca 18. septembra, ovaj dan će biti najteži u godini ovim znacima: Karmički dugovi dolaze na naplatu

Septembar 2024. će biti jedan od najkarmičkih meseci u godini, a 18. septembar je jedan od najtežih dana kada ćete morati da se suočite sa svojom karmom.

Horoskop
22:12h
Stiže pomračenje Meseca 18. septembra, ovaj dan će biti najteži u godini ovim znacima: Karmički dugovi dolaze na naplatu
Foto: Shutterstock

Neki astrološki događaji imaju posebna imena, a predstojeće pomračenje Meseca naziva se i "pomračenje crnog labuda". Krajnje je nepredvidivo, jer su povezana sa „eksplozijom“ snažnih osećanja koja vas mogu naterati da donesete odluku koje ste se plašili.

Pomračenja Meseca su periodi najveće koncentracije energije, koja se najčešće potiskuje. Skloni smo suzbijanju negativnih emocija i bežanju od svojih strahova. Zbog toga dolazi do sukoba tokom pomračenja: ljudi se suočavaju sa onim što ne žele da vide.

Predstojeće pomračenje Meseca doneće „karmičko iskupljenje“.

Biće prilike da se suočite sa svojim strahovima i prevaziđete ih, zahvaljujući Severnom lunarnom čvoru u Ovnu. Posebno Lavovi će biti na udaru, te će morati da donesu važne životne odluke, ali nakon toga za njih počinje prelep period.

Pomračenje meseca, Mesec, Astrologija
foto: Shutterstock

Mesec u Ribama će vam pomoći da shvatite svoje nedostatke: pažljivo zapišite sve snove koji vam dolaze. Savet da slušate intuiciju biće relevantan čak i za najracionalnije ljude.

Mesec, planeta emocija, Mars, planeta akcije, Saturn, planeta ograničenja, i Neptun, planeta iluzija, biće pod jakim uticajem vodenih znakova zodijaka. Čak i impulsivni Mars neće moći da deluje u svom uobičajenom stilu. Sve astrološke pozicije sugerišu da će naša iracionalna strana privremeno postati dominantna.

Kako preživeti najteži dan u godini?

Vredi napustiti oštru kritiku. Strogi moralni kodeks je dobar za svakog čoveka, ali nema smisla stvarati dodatnu napetost kada će gromovi i munje već biti u vazduhu!

Mesec, Pomračenje Meseca
foto: Reuters

Budite radoznali. Energija vodenih znakova je prilično kontradiktorna. S jedne strane, oni imaju dovoljno mudrosti da razumeju svet oko sebe i sebe. S druge strane, imaju tendenciju da se ponašaju malo detinjasto u različitim situacijama. Radoznalost je ono što omogućava vodenim znacima zodijaka da nauče o ovom svetu. Pošto će tokom pomračenja Meseca u septembru 2024. dominirati energija vode, vredi isprobati njihove metode razumevanja sveta.

Stalno vodite unutrašnji dijalog sa sobom. Unutrašnji dijalog će vam pomoći da ne poludite u ciklusu događaja koji se mogu desiti bilo kojoj osobi tokom pomračenja crnog labuda. Štaviše, komunikacija sa samim sobom će vas odvesti do karmičkih lekcija koje morate naučiti. Poštujte svoja osećanja. Ne činite ništa što vam se čini kao izdaja. Ako vam vaše unutrašnje ja govori da odustanete od obećavajuće ideje, bolje je odustati.

Stil / Glossy / wday.ru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs