Horoskop za 21. jul: Dok Vaga blista, Devica propada u nastojanju da sve postigne, posebno dobar dan čeka njih

Dnevni horoskop za 21. jul kaže kako Bik mora da se potrudi oko voljene osobe, dok Lav zna šta hoće i kako to da dobije

Horoskop
Autor:
Horoskop za 21. jul: Dok Vaga blista, Devica propada u nastojanju da sve postigne, posebno dobar dan čeka njih
Foto: Profimedia

Ovan

Posao: Posle kraćeg perioda manjeg zatišja evo jednog povoljnog dana za kompletan restart pred početak nove poslovne sedmice.

Ljubav: Drugi dan vikenda možete iskoristiti na kvalitetan način na polju ljubavnih dešavanja, bitno je samo da uskladite trenutne želje sa dugoročnim ciljevima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Nema u najavi bilo kakvih neprijatnih iznenađenja za većinu Bikova tokom ovog dana, možda samo da obratite pažnju na previše lepih poslovnih obećanja.

Ljubav: Glavni razlog da kraj dana dočekate neraspoloženi može biti vaša inertnost prema voljenoj osobi. Potrudite se da to makar ublažite.

Zdravlje: Obratite pažnju na variranje krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Ovo nije baš najpovoljniji dan da brzate kako bi doneli odluku u vezi budućih profesionalnih projekata.

Ljubav: Na drugoj strani, vaš pojačani angažman u sferi ljubavi trebalo bi da vam se višestruko isplati. Možete se čak nadati i ekstra prijatnom iznenađenju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pokušajte da ovaj dan provedete u najboljem mogućem balansu između obaveza i relaksa, koji podrazumeva i fizičku aktivnost neobavezne prirode.

Ljubav: Za većinu Rakova ljubavna atmosfera tokom ove nedelje biće sasvim solidna, pre svega da se pozabave udovoljavanjem želja drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Lava imaće danas dobre uslove da naprave kvalitetne okvirne planove za sledeću radnu sedmicu.

Ljubav: Nemojte bežati od planova i u sferi ljubavi, naročito danas nije mudro da reagujete i postupate samo na osnovu primarnih osećanja.

Zdravlje: Mogući problemi sa zubima.

Devica

Posao: Većina tipičnih Devica danas nije na najvišem nivou psihofizičkih potencijala. Ništa ne forsirajte i biće manje razloga za nerviranje.

Ljubav: Što se tiče sfere ljubavi, tu vas najverovatnije čeka bar jedna situacija koja može dovesti do mogućeg razočaranja zbog ponašanja drage osobe.

Zdravlje: Povećan nivo stresa i nervoze.

Vaga

Posao: Vrlo dobar dan očekuje Vage bezmalo po pitanju svih obaveza koje su isplanirane, pa čak i ako iskrsne nešto potpuno novo i neočekivano.

Ljubav: Ukoliko nemate makar okvirni plan na polju ljubavnih odnosa, bilo bi dobro da se poslužite diplomatijom i izbegnete nesporazume sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije kože.

Škorpija

Posao: Radna energija kod većine Škorpija biće na prilično niskom nivou. Ukoliko želite sebi dobro, prvenstveno se pozabavite odmorom.

Ljubav: Kada je reč o dešavanjima u sferi ljubavi, tu se može najaviti vrlo dobar dan da zablistate u nekoj konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija.

Zdravlje: Dobro razmislite o odmoru, kao i o ishrani.

Strelac

Posao: Praktično ceo dan tipični Jarčevi mogu očekivati pojačanu dozu nemira, prve svega zbog neočekivanog otkazivanja, ranije dogovorenih poslovnih planova.

Ljubav: Vaš ljubavni život tokom ove nedelje može pretrpeti ozbiljne promene, ukoliko na vreme ne shvatite zbog čega je voljena osoba duži period nezadovoljna.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavom.

Jarac

Posao: Potencijalno odličan dan nalazi se pred Jarčevima, bilo da uspostave dva – tri nova poslovna kontakta, ili samo da potvrde već ranije postignute dogovore.

Ljubav: Drugi dan vikenda na drugoj strani najavljuje nekoliko eventualnih iznenađenja u sferi ljubavi, a bar jedno bi trebalo da vama ide na ruku.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Sva dešavanja tokom ovog dana Vodolijama mogu doneti lepe poslovne satisfakcije za nekoliko vizionarskih ideja.

Ljubav: Ovaj dan bi trebalo da bude u granicama već poznatih dešavanja. Uživajte u dobrim stvarima, pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Drugi dan vikenda donosi osobama rođenim u astrološkom znaku Riba više poslovnih poziva i razgovora o budućim planovima i projektima.

Ljubav: Što se tiče sfere ljubavi, tu bi bilo mudro da se pozabavite pre svega realnom aktuelnom situacijom, odnosno da manje zamišljate ružičastu budućnost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs