1 horoskopski znak je spreman da se uda zbog novca: Ljubav ih ne zanima, njih bogatstvo loži

Novac je uvek bio važan faktor prilikom sklapanja braka, ali za jedan horoskopski znak bogatstvo uvek ide ispred svega

Horoskop
Autor:
1 horoskopski znak je spreman da se uda zbog novca: Ljubav ih ne zanima, njih bogatstvo loži
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Dok je nekima istinska ljubav presudna, za druge je bogtstvo to što ih "radi". Međutim, postoji i uticaj horoskopa na životne odluke.

U astrologiji, element zemlje je povezan sa novcem, bogatstvom i materijalnim dobrima, tako da tri zemaljska znaka - Bik, Devica i Jarac - imaju tendenciju da imaju skup ukus i cene najbolje stvari u životu. Sva tri zemaljska znaka su vredni i pragmatični, spremni da naporno rade kako bi obezbedili životni stil za kojim žude.

Sofisticirane Device i ambiciozni Jarčevi možda su skloniji ljudima sa visokim primanjima, ali kada je u pitanju brak sa bogatim muškarcem, popustljivi i senzualni Bik je taj koji veliki bankovni račun stavlja na vrh liste svojih bračnih preferencija.

Kajli Džener
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Venera je kosmički vladar Bika, a zahvaljujući njenoj energiji, ovaj fiksni zemaljski znak žudi za luksuzom i pompom više od bilo kog drugog znaka.

Ako ste rođeni između 20. aprila i 20. maja, možda ćete biti malo skloniji da zahtevate da vaš ljubavnik bude dobro stojeći – posebno ako ćete mu staviti prsten. Zbog toga je Bik horoskopski znak koji najviše brine o braku sa bogatim.

Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Želja za bogatstvom je nešto na šta ne može da se utiče. Bikovi vole da piju dobro vino, da nose kvalitetnu odeću i da letuju na luksuznim destinacijama.

Žene u znaku Bika uvek maštaju da se udaju za bogatog čoveka.

Za Bika, kao jednog od prizemljenih i pouzdanih znakova, stabilnost i sigurnost su glavni prioritet. Stoga je neophodan brak sa osobom za koju su uvereni da im može stabilnost obezbediti dugoročno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs