Horoskop za 18. jul: Jarčevima sledi veliko iznenađenje, Vodolija trpi ukućane, dok oni čekaju čudo

Dnevni horoskop za 18. jul kaže kako će Lav imati finansijske probleme, dok će Devica pažljivo pristupiti poslu

Horoskop
Autor:
Horoskop za 18. jul: Jarčevima sledi veliko iznenađenje, Vodolija trpi ukućane, dok oni čekaju čudo
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nešto bolji priliv energije i pozitivnije raspoloženje daje veće šanse da tipični Ovnovi danas budu uspešniji na profesionalnom planu nego prethodnih dana.

Ljubav: Veći deo ovog četvrtka trebaće vam dosta razumevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće su povremene glavobolje.

Bik

Posao: Malo opušteniji dan je pred Bikovima. Obratite ipak dovoljno pažnje na dokumentaciju, jer možete izgubiti važne papire.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni imate priliku za uspostavljanje fine komunikacije sa nekim ko vam se dopada. Ne oklevajte, da ne biste propustili svoju šansu.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Blizanci

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca, ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Određeni deo vremena i energije odneće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, vredeće.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Budite što mirniji, i pokažite dostojanstven i diplomatski pristup svemu što vam bude dolazilo u susret danas. Na neke stvari nećete moći mnogo da utičete.

Ljubav: Za očekivati je da vas danas očekuje u najmanju ruku jedno prijatno iznenađenje od osobe koju volite. Možda nešto što davno priželjkujete.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Lav

Posao: Treba obratiti pažnju na neki postojeći posao, mogao bi spletom loših okolnosti biti prekinut i naneti vam dosta finansijskih problema.

Ljubav: Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Uz dosta muke i prilagođavanja imate realne šanse da napravite vrlo dobre poslovne dogovore i poteze. Samo strpljivo, iako i ne bude baš sve onako kako priželjkujete.

Ljubav: Svaka zajednička aktivnost odisaće pozitivnom energijom i lako ćete se dogovarati oko svega.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Možete imati probleme sa nadređenima, ili pak rešavati zaostale stvari iz prethodnog perioda. Morate ići korak po korak, jer u suprotnom samo doprinosite velikoj napetosti i haosu.

Ljubav: Ovog dana, sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da očekujete više prijatnih ljubavnih iznenađenja posebno ukoliko negde izađete sa društvom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Možete napraviti ozbiljnije greške i propuste, posebno u papirologiji, stoga nigde ne žurite.

Ljubav: Prijalo bi vam da odete negde zajedno i na taj način biste ovom pozitivnom energijom koja je trenutno jaka između vas dvoje dodatno pokrenuli i stabilizovali odnos. Pravo vreme je za godišnji odmor.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Posebno bi bilo dobro i korisno da imate pored sebe osobu od poverenja koja želi i hoće da vam pomogne da izađete iz nekih moguće komlikovanih papiroloških zavrzlama.

Ljubav: Imaćete prilika za nova poznanstva, pa se očekuje da uživate u bar jednom lepom i opuštenom druženju.

Zdravlje: Budite u pokretu, fizički aktivni.

Jarac

Posao: Dobre šanse i predlozi vam dolaze, itekako razmislite o onome što vam se nudi jer bi vam to moglo otvoriti vrlo povoljan naredni poslovni period. Ovo se naročito odnosi na poslove vezane za inostranstvo.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, ne dozvolite da vas prošlost vašeg ljubavnog života sputava, okrenite drugi list.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Evo konačno, posle dužeg vremena jednog radnog dana u kome Vodolije mogu imati miran i kontinuiran tempo poslovnih aktivnosti, a i pomoć sa strane neće izostati. Neke se situacije naglo mogu preokrenuti u vašu korist.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i eventualno provedete malo vremena u društvu prijatelja. Prijaće vam pozitivna energija.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih, da se u ne biste našli u nezavidnoj situaciji i budete kritikovani od strane saradnika ili nadređenih za neke zaostale nezavršene stvari.

Ljubav: Potrebna je doza opreza u sferi komunikacije, jer će fitilj biti kraći nego inače. Morate se vi potruditi da povučete ručnu u pravom trenutku, kako ne bi izgubili neko dragoceno vreme i nerve.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs