Stiže nam astro fenomen od 22. juna - dupli pun Mesec: Ovim znacima donosi ogroman obrt u životu zbog najjačeg uticaja

Vrlo retka astrološka projava - dupli pun Mesec doneće brojne promene svim znakovima

Horoskop
14:47h
Stiže nam astro fenomen od 22. juna - dupli pun Mesec: Ovim znacima donosi ogroman obrt u životu zbog najjačeg uticaja
Foto: Shutterstock

Naime, prvi pun Mesec, prema rečima astrologa, očekuje na 22. juna u drugom stepenu znaka, a potom stiže i sledeći 24. jula, i to već na 30 stepeni. Ovo sugeriše da se univerzum marljivo fokusira na sve za šta je odgovoran znak Jarca: status, karijeru i društvenu ulogu. Ovo uključuje odluke vezane za brak i razvod, napuštanje ili promenu karijere i dobijanje državljanstva i slično.

Zanimljivo je da je Jarac znak koji se nalazi tačno na preseku karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog Meseca 22. juna i 24. jula na nebu formirati aspekt Velikog krsta.

Doneće situacije koje će potpuno promeniti naše živote, kao da ćemo svi biti „izbačeni” na raskrsnici puteva, a upravo tokom ovog meseca moraćemo skoro dva puta oštro da promenimo smer.

5 znakova na koje će najviše uticati ovaj astro fenomen:

Ovan

Dva puna meseca, poput munje, "udariće" u vaš sektor vaših ciljeva u životu i statusu. To znači da možete donositi odluke koje se odnose na status veze (brak i razvod), kao i na to gde ćete nastaviti svoju karijeru. Vaš vladar u trenucima punog meseca će uticati na ono što će se dogoditi. Dakle, 22. juna će biti u Biku i događaji će se odnositi na pitanje finansija. I drugi put, 24. jula, Mars u Blizancima će se spojiti sa Jupiterom, što ukazuje na putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

Rak

Pitanja vašeg ličnog života će vas brinuti celo leto, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna meseca. Moguće je da prvo izaberete jednu osobu, a onda se nešto promeni i da se predomislite. Štaviše, u vreme punog meseca, aspekt Velikog krsta će se takođe formirati u vašoj karti, što znači da će se odluka odnositi na vaše mesto stanovanja i status.

Nekima će dupli pun mesec doneti razvod ili velike promene u ljubavifoto: PeachShutterStock/Shutterstock

Vaga

Pun Mesec se javlja u vašoj karti u aspektu Velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na teške događaje u porodici. Možete promeniti mesto stanovanja ili će doći do globalnog preuređivanja unutar zidova vašeg doma. Situacija se može odnositi i na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete pravac svoje sudbine. Na primer, odlučite da se vratite na odbacite postojeći posao i odlučite da živite od novca koji dobijate od izdavanja stana. Takođe je verovatno da će se vašim roditeljima dogoditi nešto važno.

Jarac

U trenucima punog Meseca formiraće se Veliki krst sa vašim znakom, koji govori o sudbonosnim odlukama sa vaše strane. Najverovatnije ćete odlučiti nešto što se tiče odnosa i mesta stanovanja, jer će Čvor budućnosti u ovom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Takođe je verovatno da će vam u ovom trenutku biti važno da dobijete neku vrstu dokumenta (pasoš, sertifikat).

Ribe

U trenucima punog Meseca, njegov dispozitor Saturn će biti u vašem znaku, što znači da ćete vi osetiti punu važnost i karmičku prirodu događaja. Verovatno će se najvažnije stvari desiti u vašem okruženju, od otpuštanja celog tima do donošenja odluke u vezi. Na primer, vaš prijatelj vam može priznati svoja osećanja, što će na kraju u velikoj meri promeniti vaše planove za budućnost. Verovatno na ove datume možete saznati i svoju trudnoću, jer se pun Mesec javlja na osi dece i ljubavi

Stil / Glossy

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs