Horoskop za 5. jun: Lav ima ljubomorne ispade, Škorpiju čeka haos, a oni će doživeti veliku ljubav

Dnevni horoskop za 5. jun kaže kako će Blizanci uživati u odmoru, dok period čiste sreće čeka njih

Horoskop
Autor:
Horoskop za 5. jun: Lav ima ljubomorne ispade, Škorpiju čeka haos, a oni će doživeti veliku ljubav
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovan

Posao: Očekuju vas promene na dnevnom nivou koje nećete baš tako lako moći da ispratite jer nećete pravovremeno saznati za iste i to vas može naljutiti i stvoriti vam dodatni pritisak.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ostavljate utisak na svakom koraku, pa ne bi trebalo da imate problema da uspostavite komunikaciju sa osobom koja vas privlači.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao: Možete imati problema sa dokumentima i ugovorima, dobro pregledajte sve stavke i ispravite greške na vreme, sve je rešivo.

Ljubav: Možda ćete pokušati da otpočnete neke teme koje su vam od važnosti, ali druga strana vas ili neće čuti ili neće razumeti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Potrudite se da se previše ne rasplinete kao po običaju, i da premnogo vremena i energije ne potrošite da bi završavali započete stvari.

Ljubav: Ne dozvolite da se nervoza i tenzije uvuku u vaš odnos zbog toga što vam je fokus više na poslovnoj sferi.

Zdravlje: Napetost, stres.

Rak

Posao: Mogu vam se potkrasti greške jer trenutno baš i niste nešto naročito fokusirani, pa obratite pažnju naročito na papirologiju, formalnosti da nešto ne zabrljate..

Ljubav: Nemojte dozvoliti da svoje promenljivo raspoloženje prenosite na ljubavnu sferu. Preusmerite energiju na dobre stvari.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Jedina prepreka tokom ovog dana vam može biti naglašena nervoza, ne dozvolite da vas drugi svojim ponašanjem i bahatošću izbacuju iz takta.

Ljubav: Potrudite se da drugu stranu ne pritiskate ljubomorom i nepotrebnim verbalnim ispadima.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Iako vas i danas očekuje dosta zahtevnih obaveza i manjih prepreka, uspećete sve da prevaziđete i rešite.

Ljubav: Moguće su sitne čarke i prepucavanja pre svega zbog vaše nervoze ili promenljivog raspoloženja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Očekuje vas pojačan obim obaveza, pa je savet da se ne razvlačite na sto strana već prihvatite posla što pre.

Ljubav: Slobodne Vage, nečija inicijativa prema vama se pojačava, i vi se ovaj put nećete sklanjati niti pobeći, naprotiv.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Pokažite dovoljno samokontrole, posebno u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i sve će proći kako tako zadovoljavajuće.

Ljubav: Neki konkretan i konstruktivan predlog mogao bi da naiđe na dobar odziv kod drage osobe. Pokažite koliko vam je stalo.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Danas ćete biti zatrpani papirologijom, ispravljanjem grešaka i propusta, koje su uglavnom drugi napravili. Uspećete sve da završite uspešno.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, osim površnog flerta i neke povremene komunikacije, nema naznaka ozbiljnijem angažovanju. Budite strpljivi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ne prenagljujte niti sakritikama niti sa odlukama, držite se svog dela obaveza i potrudite se da ne budete u velikom zaostatku.

Ljubav: Naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Iskoristite slobodne trenutke i aktivirajte se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Čuvajte se kritičkih tonova osoba koje vam nisu naklonjene i bitnim ljudima pokušajte da objasnite svoje namere i postupke.

Ljubav: Budite realniji u svojim očekivanjima, samo tako ćete izbeći veća razočarenja.

Zdravlje: prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Organizacija vam neće biti savršena, koliko god da vam se žuri, nemojte trčati pred rudu, ali ni požurivati one koji su oko vas. Izbegavajte impulsivne odluke.

Ljubav: Nestrpljivost i nervoza koje su prisutne sa obe strane otežavaju odnos, pa se potrudite da nekako nađete balans.

Zdravlje: prokontrolišite krvni pritisak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs