Čak i đavo drhti pred ovim horoskopskim znakom: Astrolozi kažu da nema opasnijih od njih

Škorpija se smatra jednim od najopasnijih horoskopskih znakova u Zodijaku

Horoskop
Čak i đavo drhti pred ovim horoskopskim znakom: Astrolozi kažu da nema opasnijih od njih
Foto: Shutterstock

Ako imate posla sa Škorpijom, budite oprezni. Najvažnije, zapamtite: poznavanje ovih pet teških istina pomoći će vam da održite svoje mentalno i emocionalno zdravlje. U ovom članku ćete naučiti kako se suprotstaviti toksičnom zračenju Škorpija.

Da je reč o bilo kom drugom horoskopskom znaku, ne bi bilo razloga za brigu, ali Škorpija je posebna tema.

5 surovih istina o Škorpijama:

1. Škorpije su sklone alkoholizmu

Škorpije očigledno moraju prvo da ubrizgaju otrov u sebe da bi potom uboli one oko sebe. Ovaj horoskopski znak je najskloniji upotrebi raznih supstanci. Kada piju, postaju ljuti i agresivni, a sukob sa drugima postaje neizbežan. Može biti smešno gledati ovo spolja, ali pasti pod gnev pijane Škorpije je nezavidna stvar.

Kako se tome odupreti: Ako ste ljubazna osoba i pomaganje bližnjem je za vas norma, budite spremni da su Škorpije oni „bliski“ koji vam ionako neće biti zahvalni. U idealnom slučaju, kao što je gore pomenuto, bolje je ne imati posla sa Škorpijama, ako je moguće.

Devojka, Žena, Pogled, Oči
foto: Shutterstock

2. Škorpije vas uvek udaraju tamo gde boli.

Svaka osoba ima „bolnu tačku“, temu čija rasprava postaje gorka. Škorpije intuitivno znaju kako da vas najbolnije ubodu i tokom sukoba majstorski udaraju tamo gde najviše boli.

Kako se tome suprotstaviti: Ako Škorpija nije vaš rođak ili ljubavnik, bolje je da ne govorite ništa o sebi. Sve dok držite distancu, bezbedni ste. Ako ste ipak rod rođeni sa Škorpijom, samo ga gledajte s osmehom i saosećanjem. To je sve što zaslužuju.

3. Škorpije znaju kako da izazovu sažaljenje

Još jedna sposobnost Škorpije je sposobnost da izazove samosažaljenje. Ovo je posebna šteta: Škorpija neće tolerisati nepoštovanje i snishodljivost, jer sebe smatraju boljim od svih ostalih. Oni će se pobrinuti da izgledaju kao jaka ličnost, protiv koje se ceo svet diže u ruke. Naravno, želećete da pomognete ovoj „jakoj“ osobi. Ali onda se ispostavlja da ne samo da ste pomogli, već ste učinili sve za njega. Kao rezultat toga, on će vas kriviti što ste sve učinili pogrešno i na kraju ćete mu biti dužni.

Kako se tome suprotstaviti: Samo budite spremni na činjenicu da su Škorpije oni „bliski“ koji ionako neće biti zahvalni. Najbolji način je da ih izbegnete ako je moguće.

Škorpija, Horoskop
foto: Shutterstock

4. Škorpije imaju sposobnost da se pretvaraju da su vam najbolji prijatelji.

Škorpije zaista znaju kako da sklapaju prijateljstva. Ako se osećate loše, oni će vam pružiti rame i pomoći. Možete se zabaviti sa Škorpionima; oni su društveni ljudi. To su njihove prednosti, i tako se vole. U tim trenucima osoba veruje Škorpiji i otvara svoju dušu. Vaša iskrenost u trenutku emocionalne intimnosti tada postaje Škorpijin adut tokom sukoba. Ispostavilo se da dobrovoljno dajete Škorpiji ključeve svog srca.

Kako se tome suprotstaviti: Najbolje je ne tražiti pomoć od Škorpije. Ne možete ništa dugovati ovoj osobi. Možete provoditi vreme u grupi, ali uvek znajte da ne možete biti iskreni sa ovom kategorijom ljudi.

5. Škorpije ne mogu da žive bez sukoba

Škorpije će pronaći crnu tačku čak i na savršeno beloj površini. Sposobnost raspirivanja sukoba iz vedra neba je njihova glavna karakteristika. U vezi sa Škorpijom, nemoguće je razumeti šta će ga sledeći put razbesneti. Čini se da imaju tajmer u svojim glavama, koji odbrojava vreme od jednog sukoba do drugog. Nemoguće im je ugoditi, samo zaboravite na to.

Kako se suprotstaviti ovome: Jedini ispravan izlaz u situaciji kada Škorpija izaziva još jedan sukob je odlazak. Samo se okrenite i idite. Škorpije će naći nekog drugog na kojeg će da potroše svoj otrov.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs