Horoskop za 29. maj: Lav ulazi u flert, Jarac dobija iznenadan novac, a njih čeka veliko iznenađenje

Dnevni horoskop za 29. maj kaže kako će Vaga imati veliki uspeh na poslu, dok Vodolija uživa u odmoru od svih

Horoskop
Autor:
Horoskop za 29. maj: Lav ulazi u flert, Jarac dobija iznenadan novac, a njih čeka veliko iznenađenje
Foto: MATTPAPZ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slično

Ovan

Posao: Biće vam potrebna podrška drugih, što bi svakako trebalo iskoristiti posebno ukoliko želite da pokrenete nešto novo.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, mesto za upoznavanje je vezano za poslovne okolnosti, ali i je moguće da na neki čudan, neobičan način nova osoba dođe do vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Imaćete osećaj da ste toliko pritisnuti sa svih strana, da biste najradije sklonili sve koji vam se suprotstavljaju.

Ljubav: Potrudite se da da više vremena posvetite partneru, smanjite obaveze i pokušajte da nađete prostor samo za vas dvoje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: U napetim trenucima zadržite smirenost i fokusiranost, budite spremni da prihvatite sve izazove i promene situacija.

Ljubav: Iz više uglova današnja dešavanja u sferi ljubavi donose vam potencijalna prijatna iznenađenje, naročito ako ste u stabilnim partnerskim odnosima.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične predstavnike ovog sazvežđa i dalje očekuje dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Timski rad mogao bi da bude veoma koristan.

Ljubav: Jedan od boljih i pozitivnijih dana nalazi se pred onim Rakovima koji pre svega imaju u planu da prijatno iznenade voljenu osobu.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Lav

Posao: Iako može biti izazova, možete napraviti dobre poteze i stvoriti dobre temelje za bolje poslovne situacije koje vam tek dolaze. Ne žalite truda.

Ljubav: Slobodni, izlazite, flertujte, uživajte. Za sada vam i nije u planu neko ozbiljnije vezivanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Bezmalo sve što zamisle, tipične Device danas bi mogle bez većih problema da ostvare u sferi profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Iznenadite svoju dragu osobu nekim predlogom za putovanje ili neku zajedničku novu slobodnu aktivnost.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Oni koji sarađuju sa strancima, mogu imati velikih pomaka, moglo bi doći do konkretizacije nekih dogovora.

Ljubav: Prijaće vam oboma da provodite što više vremena u raznim aktivnostima, kraćim putovanjima, šetnjama, kupovinama, izlascima sa ili bez prijatelja. Na vama je izbor.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Solidan spoj dobre energije i radnog elana, daju osobama rođenim u znaku Škorpije odlične izglede da kraj dana dočekaju zadovoljni postignutim na poslovnom planu.

Ljubav: Više dobrih stvari danas bi moglo da vam se dogodi u sferi ljubavi, a na vama je da date doprinos onoj koja je prioritet na vašoj listi želja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Imaćete mnoštvo dogovora, sastanaka, i mnogo ćete snage i volje ulagati u posao što će vam se svakako isplatiti. Ne žalite truda.

Ljubav: Jedna važna stvar u sferi ljubavi već neko vreme vam kvari planove. Evo dana kada bi mogli da se konačno suočite, i uhvatite u koštac sa pomenutom problematikom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Završavajte sve što je zaostalo, motivišite i gurajte saradnike, pripremajte se da dajete neuporedivo više snage i volje nego do sada i bićete itekako zadovoljni.

Ljubav: Imate solidnu situaciju na polju ljubavi da pre svega uživate u nesebičnoj pažnji i emocijama koju vam poklanja draga osoba.

Zdravlje: Moguća iscrpljenost, umor.

Vodolija

Posao: Mogući su kvalitetni dogovori i pregovori, bilo da je to nešto potpuno novo ili na starim osnovama. Krupnim koracima grabite ka svom cilju.

Ljubav: Itekako je moguće pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja, a partneru je to baš potrebno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Ušli ste u fazu koja vam može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude.

Ljubav: Dobar je dan da neke od svojih budućih planova predstavite dragoj osobi, posebno ukoliko su vezani za putovanja, uređenje doma.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs