ZA OVIH 5 ZNAKOVA MAJ ĆE BITI NAJLEPŠI MESEC U GODINI: Napuniće novčanike, izaći iz dugova i srešće ljubav svog života

Astrolozi predviđaju koji će horoskopski znakovi imati najviše sreće tokom maja 2024. godine

Horoskop
Autor:
ZA OVIH 5 ZNAKOVA MAJ ĆE BITI NAJLEPŠI MESEC U GODINI: Napuniće novčanike, izaći iz dugova i srešće ljubav svog života
Foto: Shutterstock

Dolaskom meseca maja konačno nastupa slabljenje uticaja retrogradnog Merkura, što će se posebno povoljno odraziti na neke horoskopske znakove. Astrolozi predviđaju ko će imati najviše sreće tokom maja, a gotovo svi se slažu kako će najveću naklonost svemira doživeti 5 horoskopskih znakova kojima će sve ići po planu.

sreća, proleće
foto: Shutterstock

Evo ko će imati najviše sreće tokom maja 2024. godine.

Rak

Ovo je mesec u kojem će Rakovi uživati u dobroj energiji ljubavi koja će ih okruživati. Ovo će posebno povoljan mesec biti za slobodne pripadnike ovog znaka, jer postoji velika verovatnoća kako će upoznati nekog posebnog na sasvim neočekivanom mestu. Rakovi koji se nalaze u ljubavnim vezama konačno bi mogli svoj odnos dovesti do više ravni. Sve u svemu, mesec koji obećava sreću u ljubavi je pred vama.

Žena, Sreća, Ljubav, Leto
foto: Shutterstock

Devica

Mučile su vas odluke koje ste ranije doneli i niste sigurni jeste li uopšte krenuli u pravome smeru, ali tokom maja otkrićete da apsolutno jeste. U prethodnom mesecu ste štošta naučili što će vam biti korisno u maju. Budite obazrivi, samosvesni i predani vlastitom radu, jer vas prava sreća tek od ovog meseca čeka i konačno ćete je otkriti. Poslovni problemi bili su naglašeni, a sada dolazi period mira i uživanja u plodovima sopstvenog rada.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Škorpija

Uživaćete u prirodi i posebno će vas umirivati miris cveća i boravak pored vode. Povezaćete se sa unutrašnjim emocijama i prevazići neke ranije strahove. Ovo je mesec kada ćete biti izuzetno ponosni na sebe, ali i osetiti kako unutrašnji mir zaista izgleda.

Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Jarac

Planovi i želje iz prošlosti sada se ostvaruju! Maj je mesec u kojem i inače uživate, a toplo vreme vas ispunjava izuzetno proaktivnom energijom. Vi ste osoba koja je orijentisana ka cilju, a sada će se plodovi vašeg rada konačno videti. Uživaćete u dobroj energiji gde god da se pojavite, a posebno će cvetati vaš poslovni i prijateljski život.

Proleće, Sreća, Devojka, šešir, Farmerke, Moda
foto: Shuterstock

Ribe

Borili ste se sa prihvatanjem sebe, a tokom maja ćete ovu borbu ostaviti u prošlosti. Naučili ste staviti sebe na prvo mesto, ali i poslušati i razumeti druge. Jednako ćete uživati u sopstvenom društvu, kao i u zajednici koja vas bodri i tu je za vas. Povezanost je važan motiv koji će vas pokretati tokom maja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs