NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. MARTA: Njih čeka poznanstvo sa zanimljivom i originalnom osobom, a oni obnavljaju kontakt

Nedelja pred nama nam donosi mnogo interesantnih stvari za svaki znak u horoskopu, saznajte šta to čeka vas

Horoskop
NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. MARTA: Njih čeka poznanstvo sa zanimljivom i originalnom osobom, a oni obnavljaju kontakt
Foto: Shutterstock

OVAN

Kada se radi o poslu i situacijama koje su u vezi sa njim, potrebno je da se primiriš, te da vodiš računa šta kome govoriš, kako se ne bi dogodilo da te loše shvate i da prenesu pogrešne informacije koje bi mogle da te koštaju nekih beneficija i povlašćenja koja imaš od strane nadređenih. Nije ni vreme za veće projekte i ulaganja, pa ako nešto planiraš odloži za kasnije. Ono što će ti sasvim sigurno prijati jeste flert kojeg će biti u narednim danima, dok će zauzeti Ovnovi imati jedan lep i period pun harmonije.

BIK

Ovo je bio period kada se hvatao zalet, pa ćeš u narednim danima osetiti motivaciju i “guranje” da kreneš da radiš sve više i bolje, odnosno da daješ sve ono za šta imaš mogućnost i sposobnost. Vreme je da se svojim obavezama posvetiš u potpunosti, kako bi na tvoj račun stigle pohvale i sve ono što možeš da “osvojiš”. Moguće je da ćeš preko posla upoznati neku zanimljivu osobu koja će te zaintrigirati i jako zainteresovati. Moguće je i da će doći do obnove stare veze, dok zauzete očekuju rasprave i manja neslaganja sa partnerom.

BLIZANCI

Ne baš dobar period za tebe, jer ćeš sve ono što ti se događa na poslovnom planu doživljavati emotivno i jakom burno, zbog čega je moguće da ćeš upasti u neke manje probleme i nesuglasice sa saradnicima. Ovo je odličan period ukoliko želiš da učiš i stekneš neke nove veštine, pa ako već nešto planiraš samo napred. Dok slobodni Blizanci maštaju o neverovatnoj i bajkovitoj ljubavi, kroz neka prijateljstva ih može očekivati novo poznanstvo, a zauzeti će biti zauzeti raspravljanjima i nesuglasicama u vezi.

Ručak, Drugarice
foto: Shutterstock

RAK

Pokušaj da se smiriš i da svemu prilaziš zaista smireno, bez ikakve nervoze i trzavica. Pre svega, sagledaj situaciju iz svih ugleda i saradnicima i kolegama priđi sasvim lagano, smireno, kako ne bi došlo do toga da uđete u žestoke rasprave. Iako te brinu finansije, nemoj da te ovo više zabrinjava, jer će krajem nedelje doći do poboljšanja i dobrog rešenja. Duže vreme želiš promenu na emotivnom planu, što će se i dogoditi slobodnima jer će ostvariti poznanstvo sa zanimljivom, originalnom osobom, dok će kod zauzetih imati dosta promena u okviru veze, ali na bolje.

LAV

Ukoliko si na pragu nečega novog kada je posao u pitanju, potrebno je da se ipak primiriš i svoju snagu i energiju usmeriš ka nekim drugim stvarima, jer te novosti neće biti nešto što će ti odgovarati i što može da te zadovolji. Ono što je potrebno jeste da ne dozvoliš ljudima iz okruženja, bilo poslovnog ili nekog drugog, da te omalovažavaju i umanjuju značaj, jer samo žele da napakoste. Finansijska situacija je sve bolja, kao i dešavanja u emotivnom životu.

DEVICA

Iako priželjkuješ promenu na poslovnom planu, sudeći prema tvojoj prirodi koja nije prilagođena za promene, nije povoljan period za to. Sami početak nedelje će biti dosta bolji i lakši, tako da ćeš se osetiti rasterećenije. Ukoliko si u vezi, bitno je da dozvoliš partneru da bude glavni u njoj, kako biste dopbro funkcionisali, dok će slobodni pripadnici znaka sasvim sigurno obnoviti jedan stari kontakt.

Devojke, Drugarice, Ogovaranje
foto: Profimedia

VAGA

Sve više koristiš svoje sposobnosti i veštine da pomažeš drugima, čime u stvari pomažeš i sebi da se poslovno unaprediš. Moguće je da ćeš zajedno sa nekim prijateljem ili dugogodišnjim saradnikom ostvariti dosta veći uspeh, veći od planiranog. U ljubavi se sve odvija brzo, interesantno i sasvim spontano, što će ti doneti dosta lep period, dok će zauzete Vage uživati uz partnere.

ŠKORPIJA

Dobar period sledi za Škorpije, kada je posao u pitanju. Sasvim je koguće da ćeš se spontano kroz neki projekat ili zadatak pokazati, istaći sve svoje veštine i znanja, što će ti doneti brojne dobitke. Sve bolja situacija je i kada su finansije u pitanju. Dosta dilema biće prisutno kada je ljubav u pitanju kod svih Škorpija.

STRELAC

Sve se više usmeravaš ka nekim pozitivnim promenama, te ćeš raditi na dobijanju još nekih znanja i veština kada je poslovno napredovanje u pitanju. Sigurno je da ćeš uz sve to i postići brojne uspehe i napredak koji možda u ovom trenutku ni ne priželjkuješ. Dosta nesigurnosti oseća se kada je emotivni život u pitanju, zbog čega se i ne odvažiš da se upustiš u nešto novo. Ljubomora će se pojaviti kod zauzetih, pa vodi računa o tome.

leto, ručak, drugarice
foto: Shutterstock

JARAC

Dosta dobrih rezultata i dosta uspeha te očekuje na poslovnom planu, što će uticati na to da da te saradnici i nadređeni još više primete i da te na angažuju za stvari koje priželjkuješ. Iako je u prethodnom periodu bilo dosta zastoja, kada je ljubav u pitanju, sada je vreme da se dese neke promene, koje će ti jako prijati. Kraj ove nedelje biće jako interesantan i pun dešavanja.

VODOLIJA

Ukoliko imaš planove za ulaganje novca u neke promene, koje se tiču izmene enterijera kod kuće ili na poslu, ovo je odličan period za to, i sasvim kreativna nedelja koju takvim sadržajem i treba da ispuniš. Osim toga, ukoliko si u fazi promene ili traženja posla, znaj da je odlično vreme i za to. Vrata su ti otvorena za nova poznanstva ukoliko si slobodni pripadnik znaka, a ako si u vezi ovo će biti period pun preispitivanja i sumnji.

RIBE

Dosta ćeš se preispitivati po donošenju nekih poslovnih odluka, jer ti neće biti najjasnije. Zato je bitno da od onih koji ti nude ugovore i saradnje tražiš tačne podatke i da tražiš najjasnije informacije koje možeš da dobiješ. Potrebno je da znaš šta želiš kada su emocije u pitanju, da bi se videlo u kojem pravcu želiš da kreneš i kakvog partnera za sebe zamišljaš kao najboljeg.

Stil / Wannabemagazine

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs